Haberler

Gökhan Gönül'ün Menajeri Beşiktaş'la Anlaştı

Güncelleme:

Fenerbahçe'yle sözleşmesi bugün sona eren Gökhan Gönül'ün menajeri, Beşiktaş'la 3 yıl için 9 milyon Euro'ya anlaştı.

Beşiktaş'ın transfer listesinde olan Gökhan Gönül için siyah beyazlı ekipten transferi bitirecek hareket geldi!

Fenerbahçe'den 4 yıllık sözleşme talebinde bulunan ancak 3 yıl, yıllık 2 milyon 800 bin Euro da ücret teklifi alan Gökhan Gönül'ün menajeri Beşiktaş'la anlaşmaya vardı.

9 MİLYON EURO

Öte yandan, bazı kaynaklar siyah beyazlı ekibin milli futbolcu için menajerine 2+1 yıllık teklifte bulunduğunu ve başarılı oyuncunun toplamda 9 milyon Euro civarı bir ücret alacağını iddia etti.

Beşiktaş'ın transferi birkaç gün içerisinde resmiyete dökmesi ve KAP'a bildirmesi bekleniyor.

(AMK)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gökhan Gönül Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (38)

ŞAH:

FİKO 3 yıl için 9 milyon Euro vermez

12
1
yanıtYanıtla
latif bolMobil-ANDROID:

fikret başkan bu parayı bu adama vermez

10
1
yanıtYanıtla
kartal:

Yazık verilen bu paraya takımda dengeler bozulacak. değermi bu yaştaki futbolcuya bu paralar.

8
3
yanıtYanıtla
adanalı:

bir fenerbahçeli olarak çok sevindim. . . neden mi ya bu adam geldiğinden beri ilk yılı hariç hep sakat 5 maç oynar 10 maç oynamaz. . . . . kimse farkında değil bir istatistklere baksanıza. . . . . . . zaten bir futbolcu bir takımda 5 yıldan fazla durursa diğer yıllar hep yatar. . . . . . . . . bu da onlardan biri bu adam ilk yıl faydalı oldu diğer yıllar yılda sadece 3 maçta parlar sonra yara tardı. . . . çok iyi oldu gitmesi

7
2
yanıtYanıtla
PINAR:

BU HABERE ANCAK KADİR İNANIR İNANIR :)) KOSKOCA BEŞİKTAŞ 31 YAŞINDAKİ ADAM BU KADAR PARA MI VERECEK

5
4
yanıtYanıtla
kerem kaplan:

Gökhan 200 bin euroya takım satacak bir adam değil hatta paraya satmaz

7
2
yanıtYanıtla
ben de hakkımı isterim arkadaş !!!!:

32 Yaşındaki Gökhan senede 3 milyon euro alıyorsa, ben 52 yaşında olduğuma göre senede 5 milyon eurodan aşağı asla oynamam.

6
3
yanıtYanıtla
HALA AYNI KAFA:

yalan olmasini diliyorum

5
3
yanıtYanıtla
taraftar:

3 yil 9 milyon vallahi kafayi yemisler. sanki 24 yasinda ve cok iyi bir oyuncu . . . bu hrcanan paralarla ben öyle bir takim kurardim ki türkiye ligine fazla gelirdi!! harcanan paralara bak takimlarimiza bak. yazik ki ne yazik. merak ediyorum kendi milyonliuuk sirketlerini nasil yönetiyorlar bu acvizler?? bu beceriksizler??!!

7
1
yanıtYanıtla
Silopili zMobil-IOS:

Iste gercek fb lilerin yüzü

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title