Haberler

Gökhan Gönül, Takım Arkadaşlarını Hedef Aldı: Herkes Kendine Dikkat Etsin

Güncelleme:

Fenerbahçeli Gökhan Gönül, derbi sonrası "Sezon sonu şampiyonluk gelmezse çok büyük ağır fatura çıkar. Bu faturayı sahada olanlar ödeyecek. Herkes kendine dikkat etsin." dedi.

Fenerbahçe'nin yıldızı Gökhan Gönül, 0-0 berabere biten Galatasaray derbisi sonrasında Lig TV'ye konuştu.

"KİMSENİN TEK KURUŞ ALACAĞI YOK"

Gökhan Gönül ilk olarak, ''Şampiyonluk kaçtı demek için erken. Geçen seneki hastalığımız devam ediyor. Hiç pozisyon vermedik hemen hemen. Bazen iyi oynamak yetmiyor. Üç tane direğin arasına topu sokamamak biraz da beceriksizlik herhalde. Bu kadar para harcanan iyi bir Fenerbahçe kuruldu. Yıldızlar topluluğu oldu. Taraftara ve yönetime söylenecek hiçbir şey yok. Kimsenin tek kuruş alacağı yok. Sezon sonu şampiyonluk gelmezse çok büyük ağır bir fatura çıkar. Bu faturayı ödeyecek olanlar da bugün sahada olanlar. Herkes kendine dikkat etsin'' diye konuştu.

"DIEGO ÜSTÜNE ALINDI"

Diego ile tartıştığı pozisyon konusunda Gökhan, ''Ben çok fazla girmek istemiyorum. Maç bittiğinde her şey biter. Dakika 90. Diego üstüne aldı olayı. Fernandao gol atamayınca üzüldüm. Kendimi yerden yere attım. Diego herhalde kendisine kızdığımı zannetti. Bir şey yok'' diyerek konuşmasını noktaladı.


Kaynak: Haberler.com / Spor

Gökhan Gönül Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (20)

OBJEKTİF YORUMCU:

BEYLER KİM NEDERSE DESİN OYUNCULARI BİRBİRİNE DÜŞÜREN BİR TEKNİK DİREKTÖRE SAHİPSİNİZ

87
0
yanıtYanıtla
ellidokuz:

hakemin buz gibi golu ofsaty gerekçesiyle iptal etmesine ne diyuorsunuz gökhan bey

2
5
yanıtYanıtla
halit reis:

aynı hakemin golden önce golü atana kırmızı kart göstermemesine ne diyorsun

yanıt2
yanıt0
karakartal:

ha haaa galata yaptı yapacağını mu haa haaa :)

4
3
yanıtYanıtla
doğruya doğru:

Bence Gökhan Gönül, bataklıktaki bir gül. . . !!!

6
0
yanıtYanıtla
ellidokuz:

geberin tohumunuza paramı verdim.

1
4
yanıtYanıtla
aladdin:

sen geber inşlah 59 geberr

yanıt4
yanıt0
FENERAŞK:

ribas git de kurtulsun bu takım

4
0
yanıtYanıtla
ADEM:

Gökhan Gönül haklı bence sevgili türk halkı futbol severlerleri YA bu yabancı futbolculara dünya para alıp geliyorlar fener beşiktaş galatasaray gibi takımlara yazık ya verilen paralara adamlar beceriksiz yada parayı aldık becerdik diyorlar. Bence acilen türk futbolcularına deger verilmeli yadam adam gibi tranfer yapılmalı hagi ve ya alex veya gerçekten kaliteli insanlar gelmeli Şu an ki yabancı futbolculardan türkiyede çok var

2
1
yanıtYanıtla
Kartal35:

Adem kardeşim o yabancılara dünya kadar parayı veren ne yazık ki yıllardır sizin takımın zihniyeti. Yoksa Van Persie de Diego da Bjk''ye bonservissiz gelecekti. İyi oluyor bu zihniyete. Herşey parayla değil. Allah''tan onlar gelmedi de Sosa ve Gomez''imiz oldu. Sağolasın Aziz Başkan :D

yanıt2
yanıt0
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title