Haberler

Gökhan Gönül, Salı Günü Beşiktaş'a İmzayı Atıyor

Güncelleme:

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren tecrübeli oyuncu Gökhan Gönül, salı günü Vodafone Arena'da resmi imzayı atacak.

Fenerbahçe ile yollarını ayıran Gökhan Gönül, tarihi imza ile Beşiktaşlı oluyor...

Gökhan'ın menajeri Ahmet Bulut'la yarın sonlandırılacak görüşmeler sonrası salı günü Vodafone Arena'da resmi imza atılacak.

Beşiktaş'la 3 yıllık anlaşmaya varan Gökhan Gönül'e 2 milyon Euro imza parası verilecek. Yıllık 1 milyon 700 bin Euro garanti ücret alacak milli yıldıza maç başı 15 bin Euro verilecek.

İLK İSİM OLARAK TARİHE GEÇECEK

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve teknik direktör Şenol Güneş'in de katılacağı Vodafone Arena'daki imza töreninde siyah beyazlı taraftarlar da tribünlerde olacak.

Gökhan Gönül'ün imza töreni Beşiktaş için de ilk olacak. Gökhan Gönül, Beşiktaş'ın yenilenen stadı Vodafone Arena'da sözleşme imzalattırdığı ilk oyuncu olarak da tarihe geçecek.

(Hürriyet)

.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gökhan Gönül Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

fb:

futbol sevda işidir seversen yüreginle oynarsın ama para için sevdandan vazgeçersen oynayamazsın besiktaşın yedek sag beki hayırlı olsun

13
6
yanıtYanıtla
Hadi ordan:

Bırak bu işleri devlet su işleri. Adam Azize''nin bahsettiği rakamlardan çok daha düşüğüne Beşiktaş''a gidiyor. Sorun Gökhan Gönül''ün para sevdası değil sorun Azize''nin egosu ve koltuk sevdası!Bunu yıllardır hala anlayamadığınız için dünya para dökülen transferlere rağmen ne avrupa''da ne de Türkiye''de bir başarı yok. 10 senede 2 lig şampiyonluğu, 2 Türkiye gazoz kupası ha birde Acun veteran kupası hepsi bu.

yanıt3
yanıt4
f.b li:

şimdi bu fenerde kaptan olmuş vatandaş çokmu paraya ihtiyacı varmışta veya bjk daha fazla paramı vermişte, kısacası biz ona haketmediği değeri vermişiz.

8
10
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

onun miadı doldu, tepe tepe kullanın, akılsızlar

7
7
yanıtYanıtla
Vatandaş .:

Başarıya ve paraya doymuş bu yaşta üstelik müzmin sakat. . . . . . Beşiktaş nasıl böyle bir transfer yapıyor hayret. .

9
3
yanıtYanıtla
Komik adam:

BAŞARIYA DOYMUŞ MU?Hay Allah iyliğini versin güldürdün beni :))

yanıt5
yanıt0
sanki messi:

Vatandaş çok komiksin paraya doymuş tamamda başarıya doymuş ne la :)))

yanıt4
yanıt3
deli yaşar:

bu kadar para verlirmi bide imza parası bide maç başına para bu moruğa değmez ormana kızıyorum paraları çarçur ediyor

6
5
yanıtYanıtla
OOOOO:

gökhan bitti. yanlış bence. milli takımda gördük

9
1
yanıtYanıtla
Hasan bozanMobil-IOS:

Allah belasini versin nankor herif

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title