Haberler

Gökhan Gönül'le Diego Ribas Pozisyon Sonrası Kapıştı

Güncelleme:

Fenerbahçe'de Gökhan Gönül ve Diego Ribas, Galatasaray maçında 90. dakikada kaçan gol pozisyonu sonrası çok sert bir tartışma yaşadı.

Spor Toto Süper Lig'in 26. hafta erteleme maçında Galatasaray, Arena'da Fenerbahçe'yi konuk etti. Golsüz berabere biten karşılaşmada konuk ekipte iki yıldız isim birbirine girdi.

GOL KAÇTI, YILDIZLAR KAPIŞTI

Fenerbahçe'de Gökhan Gönül ve Diego Ribas, maçın 90. dakikasında kaçan gol pozisyonu sonrası çok sert bir tartışma yaşadı. Birbirlerini iten iki yıldız, daha sonra kendi yarı sahalarına döndü.

GÖKHAN'DAN AÇIKLAMA

Diego'yla sahada yaşadığı tartışmaya ilişkin açıklamada bulunana Gökhan Gönül, "Fernandao kaçırınca bir sürü ümit gitti, üzüldüm. Dakika 90. Hepimizin duyguları var. Diego üzerine alındı. Fernandao kaçırınca üzüldüm, o gol de kaçınca. Bir sürü ümit de gitmiş oluyor. Onun tepkisini gösterdim. Diego da kendisine tepki gösterdiğimi zannetti. Soyunma odasında problemi çözdük" açıklamalarını yaptı.


Kaynak: Haberler.com / Spor

Gökhan Gönül Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (14)

mehmet:

Vur vur vur şike olmayınca bu kadar

6
295
yanıtYanıtla
türkiyem:

şike var denilen senede cinconu bjk yi hamsileri yendik şike varsa ilk önce siz satılıksınız bi bursa kadar olamadılar o sene

yanıt452
yanıt6
emre:

gel senin tarlanı aç sürelim 8 taslı cinconlu :)

175
6
yanıtYanıtla
oda:

senin tarlayı sürsün şikebahçeli

yanıt5
yanıt180
Erdeniz:

Cimbom enbüyük

4
175
yanıtYanıtla
dobra ve dürüst top yorumcusu:

Gökhan Gönül , bataklıkta bir gül. . .

36
0
yanıtYanıtla
yılmaz:

yıldız mı ? bunlardan cacık olmaz be.

4
2
yanıtYanıtla
38li:

tam cinconu gol manya yapma virsatini bulmusun nasil tepersin pereira

2
3
yanıtYanıtla
OBJEKTİF YORUMCU:

ALLAHTAN FENERDE VİTOR PEREİRA VAR O OLMASAYDI BU KADAR PUAN FARKI AÇILMAZDI DİYE TAHMİN EDİYORUM TAKIMDAKİ OYUNCULARI BİLE BİRBİRİNE DÜŞÜRMÜŞ ADAM HELAL OLSUN

4
0
yanıtYanıtla
VEZİR424242424:

kardeşim şu kadroyu merkovic josef persie nani ersuna bi ver be senin inadın bitirdi bizi aziz sen bu takıma kazandırdığın başarıların 2 katını kazanırdık inadın olmasa zico olsa alex olsa ersun olsa kocaman olsa varya biz bugün çok büyük bir takım olurduk artık bitti devrin cavcav gibi olma zorla mı indirileceksin koltuktan fb babanın malı değil bırak git şerefinle

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title