Haberler

    Aziz Yıldırım'ın Davranışları, Gökhan Gönül'ü İsyan Ettirdi

    Güncelleme:

    Aziz Yıldırım, Gökhan Gönül'e önce az ücret teklif etti, sonra "stopajı öde" dedi. Başkan, bunun ardından "paragöz" olarak lanse edip taraftarın önüne atınca Gökhan ipleri kopardı.

    Beşiktaş'ta Gökhan Gönül sesleri iyice yükselmeye başladı. F.Bahçe ile sözleşmesi sona ermesine rağmen, ilk görüşmeyi eski kulübüyle yapmak isteyen Gökhan'ın, sarı-lacivertlilerle yaptığı bu görüşme olumsuz sonuçlandı. Siyah beyazlılar ise bu süreci Gökhan'dan haber gelmesini bekleyerek geçirdi. Gökhan Gönül'ü Beşiktaş'a yaklaştıran pek çok neden oldu. Fotomaç'ın haberine göre; Şenol Güneş'ten, Beşiktaş taraftarına, Fikret Orman'dan, Ahmet Nur Çebi'ye herkesin büyük bir saygı çerçevesinde kendisini davet etmesi; tecrübeli oyuncunun tercihini Beşiktaş'tan yana kullanması konusunda önemli rol üstlendi.

    "PARAGÖZ" OLARAK LANSE ETTİ

    F.Bahçe cephesinde ise Gökhan Gönül konusunda farklı bir yol izlendi. F.Bahçe'de Başkan Aziz Yıldırım, Gökhan Gönül'ün istediği para için 3 gün içinde iki farklı açıklama yaptı... Önce 2 milyon 750 bin euro artı maç başı istediğini rakamın 3.5 milyon euro olduğunu açıkladı, önceki gün ise Gönül'ün istediği paranın maç başlarıyla birlikte 2 milyon 750 bin euro garanti para artı 500 bin euro da menajerlik ücreti olduğunu belirtti; rakamı 3.5 milyon euro'ya yuvarladı. Fakat Yıldırım, Gökhan Gönül'ü 'paragöz' olarak lanse edip taraftarın önüne atarken, asıl rakamların ise farklı olduğu ifade edildi...

    F.BAHÇE iLE GÖNÜL BAĞINI KOPARAN SEBEPLER:

    1- Tecrübeli futbolcu, kendisi 1 milyon 720 bin euro'ya oynarken yedeği Kadlec'in kazandığı 2.3 milyon euro'yu hep sorun etti.

    İlk görüşmede "en azından Kadlec kadar istiyorum" dedi.

    2- Başkan Aziz Yıldırım, kendisi ile sadece bir kez görüştü. Oysa Bruno Alves ve Michal Kadlec'le iki kez yüz yüze görüştü. Kadlec'e şu an kazandığı rakam üzerinden, 36 yaşına gelen Bruno Alves'e de Gökhan Gönül'le aynı şartlarda 1+1 yıllık teklif yaptı.

    3- Gönül'e teklif edilen 2 milyon euro garanti paranın 300 bin euro'luk kısmı ise yüzde 15'lik stopaj. Stopajını öderse garanti ücreti iyice düşüyor.

    4- F.Bahçe, Gönül'e maç başı 20 bin euro teklif etti. Yepyeni bir şartla... Gönül eğer 40 maç oynayıp 40'ını da kazanırsa ancak 750 bin euro kazanacak. Yani yeni dönemde maç başılar kazanılan maçların üzerinden ödenecek.Kayıplarda maç başı yok.

    5- Başkan Aziz Yıldırım, "Ben menajerlerle görüşmem, para da ödemem" deyince, Gökhan'ın menajeri Ahmet Bulut, F.Bahçe konusunda ısrarcı olmayacaklarını ifade etti.

    6- Aziz Yıldırım kendisinden habersiz Ahmet Bulut'la görüşen İlhan Ekşioğlu'na sert çıktı. Bulut'a yaptığı 250 bin euro'luk ek teklif için, "cebinizden ödersiniz, ben karışmam" resti çekti.

    7- Gönül birçok maçta sakat sakat oynadı. Yediği iğneler yüzünden sakat kalabilirdi. O dönemde 'kahramansın' diyen başkan, sözleşme uzatmak için sadece bir kez görüştü.

    GÖKHAN'I BEŞİKTAŞ'A YAKLAŞTIRAN NEDENLER:

    1- Ahmet Nur Çebi, menajer Ahmet Bulut'a, "Gomez'den sonra en fazla parayı Quaresma ve Sosa'ya veriyoruz. Gökhan için şartları sonuna kadar zorlayacağım" sözü verdi. Beşiktaş, Gönül'e F.Bahçe ile aynı şartlarda sözleşme sundu. Q17'den 380 bin euro, Sosa'dan 350 bin euro fazlası ile yılda 2 milyon euro'dan 3+1 yıllık sözleşme. Ayrıca maç başı 20 bin euro.

    2- Beşiktaş Kulübü kendisine her zaman saygı gösterdi. Ne Şenol Güneş ne Başkan Fikret Orman ne de Ahmet Nur Çebi bir kez bile Gökhan'ı arayıp, kafasını karıştırmadı. Menajerine sürekli olarak, "Bizde oynamak isterse onun için her türlü fedakarlığı yaparız" denildi.

    3- Gönül'ün maaşından devlete verilecek vergi olan stopaj Beşiktaş tarafından ödenecek. Beşiktaş'ta bu durum sorun edilmiyor.

    4- Gönül, Beşiktaş'ta maç başına ücretini garanti alacak. Kazansa da kaybetse de 20 bin euro'yu cebine koyacak.

    5- Beşiktaş, Ahmet Bulut'un hesabına Gönül'ün menajerlik ücretinden doğan 1 milyon euro'yu bloke ettirdi. Transfer olduğu anda bloke kalkacak.

    6- Fikret Orman, Gökhan Gönül'ün transferi sürecinde Çebi'ye, "Şartları zorlayabildiğimiz kadar zorlayalım" talimatı verdi.

    7-Beşiktaş'ın defalarca sakatlanıp, sahaya çıkamamasına rağmen Mustafa ile sözleşme uzatması Gökhan Gönül'ün saygısını kazandı.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Ahmet Nur Çebi Aziz Yıldırım Gökhan Gönül Ahmet Bulut Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500

    Yorumlar (4)

    özfb li:

    tabiiki paragözsünüz. . . . . yıllardır fb nin ekmeğini ye, onların sayasinde palazlan. . . gıcık f. ormanın fitne transfer girişimlerine boğun eğ yokma öyle yağma. . bu paralar bile fazla ne verdiniz ki, kaç kez şampiyon oldunuz. . . insan utanır zam istemeye. . . hadi desenize şampiyon olursak bu zamları istiyoruz diye. . oh ne ala yata yata para kazan. . . . bence asla taviz verilmemeli ne gökhana ne topala. . . . gitsinler sradan 8taşa. .

    2
    4
    yanıtYanıtla
    gokhan in avukati zxcvbn:

    Bu Iyi oyuncu insanlar olmazsa FB bir software dir yada sanal bir sey ve de degersiz. Ozur sadece FB degil diger kluplerde

    yanıt0
    yanıt0
    FENERLI:

    GIDECEKSEN GIT KALACAKSAN KAL OLMUYOR BÖYLE

    1
    1
    yanıtYanıtla
    cenk:

    aziz yıldırım paragöz demedi ben izledim 50 dakikalık konuşmayı bizim teklifimizi kabul etmez ise yolu açık olsun hizmetlerinden dolayı teşekkur etti . . ne yani beşiktaş daha fazla veriyor diye o parayı vermek zorundamı neden vefa sadece kulupten bekleniyor nerey giderse gitsin beşiktaş çok veriyormuş beşiktaşa gitsin hayırlı olsun

    0
    2
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title