Haberler

    Barcelona, Gökhan Gönül İçin Harekete Geçti

    Güncelleme:

    Beşiktaş'a imza atmasına kesin gözüyle bakılan Gökhan Gönül için, Barcelona'nın harekete geçtiği iddia edildi. Arda Turan'ın bu transferde aracı olduğu öne sürülüyor.

    Fenerbahçe ile bağlarını kopardıktan sonra EURO 2016'nın ardından Beşiktaş'a imza atması beklenen Gökhan Gönül için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Takvim Gazetesinde yer alan habere göre; İspanyol devlerinden Barcelona'nın Dani Alves'i Juventus'a sattıktan sonra sağ bek pozisyonu için oyuncu aradığı ve Gökhan Gönül'ü de listeye dahil ettiği öğrenildi.

    SPONSORLAR DEVREDE

    Katalan kulübünün aynı zamanda Arda Turan'ın da menajeri olan Ahmet Bulut'la bir görüşme gerçekleştirerek bu transfer için nabız yokladığı belirlendi. Barcelona forması giyen Arda Turan'ın da bu transferde aracı olduğu ve Gökhan'la gelecek sezon aynı takımda oynamak için kulis yaptığı öne sürüldü. Ayrıca Türk sponsorların da bu transferin gerçekleşmesi için devrede oldukları gelen bilgiler arasında.

    BEŞİKTAŞ GELİŞMELERİ YAKINDAN İZLİYOR

    Fenerbahçe'den ayrılan Gökhan Gönül'ün İspanyol ekibi Barcelona'dan gelen teklif karşısında kafasının karıştığı öğrenildi. Bu gelişmelerden Beşiktaş Yönetimi'nin rahatsız olduğu ve gelişmeleri yakından takip ettiği belirlendi. Barcelona'nın bu hafta içinde menajer Ahmet Bulut'la bir görüşme gerçekleştirerek Gökhan Gönül'ün transferine resmiyet kazandırmak istediği gelen bilgiler arasında.

    ARDA ARACI OLDU

    Fenerbahçe ile bağlarını koparan Gökhan Gönül bir anda İspanyol ekibi Barcelona'nın listesine girdi. Menajeri Ahmet Bulut'a tam yetki veren milli futbolcunun gelişmeleri yakından takip ettiği öğrenildi. Arda'nın da Gökhan'ın Barcelona'ya gelmesi için aracılık yaptığı gelen bilgiler arasında...

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Gökhan Gönül Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

    500

    Yorumlar (8)

    Alp:

    ufak atın be kardesım ufak atın :D

    17
    1
    yanıtYanıtla
    mehmet ali:

    bu ancak kadir inanır inanır :D

    9
    2
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    BARCADA KENDİSİ YEDEK ARKADAŞ ARIYOR YANINA ARDA BİR SEZONDA KAC MAC OYNADI ACABA İSPANYOLLARDA İSTEMIYOR KENDİNİ

    8
    3
    yanıtYanıtla
    1234:

    Barcelona gökhan için harekete geçmiş artık beşiktaş buna yıllık 5 milyon euro verir. aman elden kaçırmayın hadda siz 10 milyon euro kadar cıkın.

    6
    0
    yanıtYanıtla
    merkez:

    buna kadir bile inanmaz

    5
    0
    yanıtYanıtla
    ......:

    bu adam kosmak dısında ne yapıyor allah aşkına hiç bir becerisi yok

    2
    2
    yanıtYanıtla
    kazali:

    bu akşamki maçtan sonra hangi takıma gideceğini size söylerim

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Can:

    barcada top toplar anca

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title