Haberler

Gökhan Gönül Fenerbahçe'ye İmza Atmaya Hazır

Güncelleme:

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek Gökhan Gönül, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın vereceği 3 yıllık 6.5 milyon Euro'yu kabul edecek.

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Gökhan Gönül cephesinde çok ilginç gelişmeler olurken, yarınki Türkiye Kupası finali sonrasında bomba patlayabilir. İşte Gökhan Gönül transferindeki tüm detaylar ve son durum raporu:

1 - F.BAHÇE'DEN ÜÇ YILA 6.5 MİLYON

F.BAHÇE: Gönül ile ilk temas Ali Yıldırım aracılığı ile kuruldu. Sözleşmesi biten yıldıza üç yıllık yeni anlaşma önerildi. Rakam ise maç başı ve bonuslarla birlikte her şey dahil ilk iki yıl için 2.5 milyon Euro, son yıl için de 1.5 milyon Euro. Yani Fener'in teklifi üç yıl için 6.5 milyon Euro. Ancak yıllık 2.166 milyon Euro'ya gelen bu teklif masaya resmen konulmadı.

2 - KARTAL 2.5 DAHA FAZLA VERİYOR

BEŞİKTAŞ: Önce Başkan Fikret Orman, "Gökhan Gönül'ü istiyorum" dedi. Sonra Şenol Güneş, TV360'ta Telegol'e aynı cümleyi tekrarladı. Yani Beşiktaş'ta Gönül'ü istemeyen yok. Hatta Ahmet Nur Çebi'nin menajer Ahmet Bulut'la 3 yıllık el sıkıştığı iddia ediliyor. Beşiktaş, Gökhan'ın F.Bahçe ile vedalaşmasını bekliyor ve 3 yıl için her şey dahil 9 milyon Euro veriyor.

3 - MENAJERDEN İMZA PARASI ATAĞI

AHMET BULUT: Bu transferin bir de menajer ayağı var. Gökhan, Ahmet Bulut ile çalışıyor ve F.Bahçe, iç transferde oyuncularına, "Menajersiz gelin" şartı koştu. Döviz kuru sabitleme, maç başını da galibiyete ve beraberliğe göre ayarlama dönemi başlattı. Menajer Ahmet Bulut, karşı atağa geçti ve 1.5 milyon Euro imza parası istemeyi Gökhan Gönül'e teklif etti. Gönül'ün bu konudaki tavrı ise henüz netleşmiş değil.

4 - YERLİ FUTBOLCULARDAN BASKI VAR

ARKADAŞLARI: Bu transferin bir de F.Bahçeli oyuncular ayağı bulunuyor. Mehmet Topal ve Caner Erkin ile birlikte sözleşmesi biten Gökhan Gönül'e birçok arkadaşı, "Dedikodu çok çıkıyor ama sen hiçbir şeye aldırış etme. Takımda kal, F.Bahçe'nin efsanesi ol" baskısı yapıyor. 2007'de F.Bahçe'ye gelen Gökhan Gönül'e takımdaki diğer oyuncular, "Jübileni burada yap" önerisi getirirken baskı her geçen daha da gün artıyor.

5 - BAŞKAN ADIM ATSA İMZAYA HAZIR

GÖKHAN GÖNÜL: Bugüne kadar hakkında çok iddia ortaya atıldı ancak o, "Hiçbir takımla görüşmedim, anlaşmadım" açıklaması yaptı ve transferiyle ilgili hep kulübü ile görüşeceğini işaret etti. Kupa finali sonrası resmi teklifi bekliyor. 6.5 milyon Euro'ya da sıcak bakıyor. Ancak Başkan Aziz Yıldırım'dan sıcak davranış bekliyor. İddiaya göre Gökhan'a Yıldırım, sıcak adım atsa, boş mukaveleye bile imza atmaya hazır.

(Akşam)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Gökhan Gönül Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (4)

Gökhan iyi düsünüp karar almali.:

FB nin verdigi para ortada 6, 5 Mio , BJK ninverdigi para ortada 9 Mio, eger Gökhan FB ye imza atarsa aklindan süphe ederim. Profesyonel oyuncu ilkönce kendini düsünür, hangi Takim ona fazla para verirse o Takima gider. Futbolcu nun futbol hayati SINIRLI , bunu düsünerek hareket etmesi lazim, nice oyuncular Klüp sevdasi icin hic yok a para attilar Türkiye de, cogu oyuncular simdi sokakta. Gökhan aklini kullanmali, ama gene de Fb derse o onun bilecegi is.

2
2
yanıtYanıtla
tarık:

bejeke liler ses varmı

0
2
yanıtYanıtla
Hainden cahilden uzak dur:

Yoldan giden yorulmaz.

2
0
yanıtYanıtla
BJK e imza at ,Gökhan ):

Gel Gökhan gel, seni sen oldugun icin kabul eden, senin degerini bilip bunun icin en fazla fiyati veren Takima gel, gel kardesim gel BJK e :-)

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title