Haberler

Gökhan Gönül: İmza Atmamamın Tek Sebebi Şahsıma Karşı Takınılan Tavır

Güncelleme:

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası için A Milli Takım ile Fransa'da kampta bulunan Gökhan, menajeri Ahmet Bulut aracılığıyla yaptığı yazılı açıklamada, ilk hedefinin kariyerine Avrupa'da devam etmek olduğunu vurguladı.

Hayatını ailesine, sevdiği ve inandığı değerlere adamış, onuruyla yaşayan bir insan olduğunu belirten Gökhan, şu ifadeleri kullandı:

''EĞİLMEDİM, BÜKÜLMEDİM''

"Bu yaşıma kadar eğilmedim ve bükülmedim. Menfaatim için inanmadığım bir şeyi ne söyledim ne de yaptım. Para, hayatımda hiçbir zaman amaç olmadı. Paraya değişemeyeceğim değerlere sahip olduğumu düşündüm hep. Profesyonel futbol hayatım boyunca, özellikle de Fenerbahçe'de geçirdiğim dokuz yılda amacım, mesleğimi onurla yapmak, ait olduğum armanın değerlerine layık olmak ve formamı terimin son damlasına kadar ıslatarak başarılı olmak oldu.

''HER ZAMAN SAYGILI OLDUM''

Bu zaman zarfında sahadaki özverim, rakiplerime karşı saygılı ve centilmen tavrım ile herkesin her şeyi konuştuğu dünyada sessizce işine odaklanıp işini yapma çabam ortadadır. İşime, giydiğim formaya taşıdığım armaya ve içinde bulunduğum camiaya karşı her zaman saygılı oldum."

''İŞİMİ LAYIKIYLA YERİNE GETİRDİĞİME İNANIYORUM''

Transfer ücreti konusunda kendisine yönelik eleştirilere değinen Gökhan Gönül, "Kimsenin başını önüne eğmesine sebep olacak bir şey yapmadım, yapmam. Kimin ne kadar yıllık ücret kazandığını düşünüp problem çıkarmadım, önüme bakıp işimi yaptım. Kazandığım paranın da hakkını verip işimi layıkıyla yerine getirdiğime inanıyorum. Bugün, paracı veya para için bunları yapıyor diye suçlanmam en hafif söylemle iftiradır. İspatı da geçmiş dokuz yılımdır. Son dokuz yıl boyunca profesyonel futbolcu olarak imzaladığım mukaveleler resmi kayıtlarda mevcuttur." şeklinde değerlendirmede bulundu.

''İLK HEDEFİM AVRUPA'DA KARİYERİME DEVAM ETMEK''

Avrupa Şampiyonası'nın sonuna kadar hiçbir kulüple anlaşmayacağını vurgulayan milli futbolcu Gökhan Gönül, açıklamasına şöyle devam etti:

"Futbolumu, tekniğimi, oyun tarzımı ya da performansımı beğenmeyebilirsiniz ve bunları eleştirebilirsiniz. Ancak kişiliğime, karakterime laf söylenmesini hatta onurumu kırmaya yönelik söylem ve eylemlerde bulunulmasını kabul etmem asla mümkün değil. Bugün atılmamış imzanın, yapılamamış anlaşmanın tek sebebi şahsıma karşı takınılan tavır, üslup ve söylemlerdir. Buna karşı da almış olduğum, karşı tavırdır. Bu tavır ve söylemleri asla kabul etmeyeceğimi defaatle çeşitli ortamlarda ifade etmeme rağmen, bunların ısrarla sürdürülüyor olması bugün gelinen sonucu doğurmuştur. Hiçbir para, hiçbir ayrıcalık insanlık onurumdan ve gururumdan daha önemli ve değerli değil, olamaz da.

''YARININ NE OLACAĞINI BİLEMEYİZ''

Bundan sonraki süreçte Avrupa Şampiyonası'nın sonuna kadar hiçbir kulüple anlaşıp imza atmayacağımın, atılacak imzanın da Fenerbahçe Kulübünün bana önerdiği rakamın bir kuruş dahi üzerinde olmayacağının bilinmesini isterim. Yarının ne olacağını bilemeyiz fakat şu an için ilk hedefim Avrupa'da kariyerime devam etmek."

FENERBAHÇE CAMİASINA TEŞEKKÜR

Son dönemde kendisiyle alakalı birçok iddianın ortaya atıldığını ifade eden Gökhan Gönül, "Gelinen noktada bundan sonra hakkımda çıkacak asılsız iddialar, belki de karalamak için söylemler olacak. Lütfen her yazılan her söylenene inanmayın. Şimdi ay-yıldızlı milli forma altında konsantre olmamız gereken çok önemli bir görevimiz var. Ülkemize en iyi şekilde hizmet etmeye çalışıp milletimizin yüzüne bu kötü günlerde en ufak tebessüm bile sağlayabilmek tek arzumuz ve hedefimiz." şeklinde görüş belirtti.

''SİZLERE MİNNETTARIM''

Sarı-lacivertli camiaya da teşekkür eden milli futbolcu Gökhan, şunları kaydetti:

"Başta Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a, İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu olmak üzere yönetici ağabeylerime, beraber çalıştığım aynı hedef için mücadele ettiğim hocalarım ve futbolcu kardeşlerime, masöründen aşçısına tüm kulüp personeline ve iyi günümde-kötü günümde desteğini her zaman arkamda hissettiğim, beni bir gün bile yalnız bırakmayan, yanımda olan ve bana güç veren büyük Fenerbahçe taraftarı, sizlere minnettarım. Desteğinizi ömrüm boyunca unutmayacağım. Yaşattığınız tüm güzellikler için teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA / Spor

Gökhan Gönül Ahmet Bulut Fransa Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

kadir deli kadirrrrrr:

yazik yazik para icin sattin herseyini karakter meselesi iste karekteri para olan bu kadar olur

6
23
yanıtYanıtla
orhan:

paragöz. . . aziz başkan iyi yaptı göndermekle. . . şener var bizde. . . enaz senin kadar iyi. . . şimdi sen düşün. .

2
14
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

gökhan verilen değeri haketmiyormuş para biter ama fenerbahçe etiketi asla

1
9
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Doğru karar değerini bilmiyor fenerbahçe

4
1
yanıtYanıtla
ÇILGIN KARTAL:

febelilerin böyle uyuss olduğunu görünce insanın mehmet topalıda alın diyesi geliyor muhahahahah

1
3
yanıtYanıtla
TC:

tek sebebi karaktersiz olman.

1
3
yanıtYanıtla
hastasıyız TURKIYEEEE 31:

GOREVINI YAPN PROFESYOL topcu delıkanlı cocuk

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title