Haberler

Gökhan Gönül de Modaya Uydu, Eşine Süper Lüks Otomobil Hediye Etti

Güncelleme:

Fenerbahçeli Caner Erkin ile Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu'nun eşlerine Lamborghini hediye etmesinden sonra, Gökhan Gönül de modaya uydu. Yıldız futbolcu, eşi Hatice Gönül'e 2015 model bir Aston Martin otomobil aldı. Gönül, HG özel plakalı süper lüks otomobiliyle önceki gün Bebek'te objektife takıldı. Asena Erkin'in lüks otomobil tutkusu Gökhan Gönül'ün başını yaktı ve o da arkadaşı Caner gibi eşine 700 bin euro yani yaklaşık 2 milyon 250 bin liralık bir hediye satın aldı.

GÖKHAN DA MODAYA UYDU, EŞİNE SÜPER LÜKS OTOMOBİL ALDI

Sakatlığından dolayı uzun zamandır yeşil sahalardan uzak kalan Gökhan Gönül, Galatasaray derbisiyle birlikte sahalara geri döndü ve performansıyla herkesin takdirini bir kez daha kazanırken milli futbolcu kez oynadığı oyunla değil saha dışı harektiyle gündeme geldi. Caner Erkin ile Sabri Sarıoğlu'nun eşlerine Lamborghini hediye etmesinden sonra, milli futbolcu da modaya uydu. Gökhan Göünl, eşi Hatice Gönül'e 2015 model bir Aston Martin otomobil satın aldı. Gönül, HG özel plakalı süper lüks otomobiliyle önceki gün Bebek'te objektife takıldı.

ZARARINA SATMIŞTI

Hatırlanacağı gibi Asena Erkin, eşi Caner Erkin'in geçtiğimiz yıl hediye ettiği Lamborghini marka otomobilini zararına satmıştı. Değeri yaklaşık 1.8 milyon TL olan aracını, 1.6 milyon TL'ye satan Asena 200 bin TL zarar etmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gökhan Gönül Hatice Gönül Caner Erkin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (36)

CHP CHP CHP CHP CHP:

Türkiye kararını verdi . . . CHP CHP CHP CHP CHP

18
46
yanıtYanıtla
DOĞU:

MAÇA GİDİP BİLET ALAN İNEKLER SAOLSUN. EŞİNE JET BİLE ALIR

58
4
yanıtYanıtla
CHP CHP CHP CHP CHP CHP CHP CHP CHP CHP:

CHP CHP CHP CHP CHP CHP CHP CHP CHP CHP:CHP CHP CHP CHP CHP CHP CHP CHP CHP CHP:

13
25
yanıtYanıtla
OktayMobil-IOS:

haftanın 7 günü çalışıyorum üniversite mezunuyum cebimde 20 liram var akşam çocuklara ne götürücem diye düşünüyorum adamların yaşadığı hayata bak .. Adaletini . Dünya

31
2
yanıtYanıtla
asi:

türkiyedeki vatandaşların yüzde 60 ac ve aptal fakir gerisini siz hesaplayın

26
3
yanıtYanıtla
tt:

aptalara boyle yasamak hak! cebinde parasi yok bizim ulkeyi dunyada en zengin devlet saniyorlar baska yer gormemiski garibim :)

yanıt4
yanıt0
Hüseyin:

Bunlar bizim paramizla alınıyor yazıklar olsun bu ülkede aç yatanlar var evine bir dilim ekmeği bulmak için Kış yaz demeden çalışan insanlar var ama bu dünyada bir adalet varki kimsenin degistiremedigi bir gün herkesin ölecek olmasi

20
4
yanıtYanıtla
SAÇMALAMAAA:

tabiki aç yatanlara allah yardımcı olsun ama anlamadıgım konu nerden senın paranla alındığı :) :)

yanıt1
yanıt4
dfhjkkh Mobil-ANDROID:

akp olumune ampul

14
7
yanıtYanıtla
Hukuk:

ben buğün eve et alamadım hanımın yüzüne utancımdan bakamadım işte böyle bir dünya ??????

19
0
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title