Haberler

Gökhan Gönül, Beşiktaş'ta 77 Numaralı Formayı Giyecek

Güncelleme:

Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı Gökhan Gönül ile 1 Temmuz'da sözleşme imzalayacağı ve milli futbolcunun Siyah-Beyazlılar'da 77 numaralı formayı giyeceği ortaya çıktı.

Beşiktaş'ın yeni transferi Gökhan Gönül için formalar yapıldı bile...

Siyah beyazlı yönetimin 2 ay önce masaya oturarak anlaşma sağladığı Gökhan Gönül için 1 Temmuz'da yapılacak sözleşme töreninde giyeceği forma numarası da belli oldu.

KARTAL'DA TÖRE 7, QUARESMA 17 GÖNÜL iSE 77 GiYECEK

Beşiktaş yönetimi Gökhan Gönül'ün 77 numaralı formayı talep ettiğini ifade ederek bu oyuncu için önemli miktarda forma bastırıldığını belirtti. Hatırlanacağı gibi başarılı futbolcu eski takımı Fenerbahçe'de de bu numara ile mücadele ediyordu.

GÖRKEMLi BiR TÖREN YAPILACAK

Yurt içi ve dışındaki, Kartal Yuvaları mağazalarından Gökhan Gönül için forma talebi geldiğini ifade eden yöneticiler, "Gökhan Gönül transferi konusunda yönetimimiz görkemli bir sözleşme töreni hazırladı. Aynı törende Gönül, Beşiktaş'ta giyeceği forma numarası olan 77'yi de tanıtacak" yorumunu yaptı. Gökhan Gönül'ün vücudundaki kartal dövmesi nedeniyle özel tişörtler de basılacağı ileri sürüldü.

(Kaynak: Hürriyet)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gökhan Gönül Beşiktaş Kartal Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (7)

gülen:

valla ilk öncelikle gökhana hayırlı uğurlu olsun. lakin fenerbahçe de madem iyidin para muhabbeti yapmıyordun niye fb il anlaşamadın. seni bedava oynatacak takım mı fenerbahçe. hayırlı olsun takımını bulmuşsun. çok arasın feneri.

27
34
yanıtYanıtla
KOLAY:

Geleceğini bitirdi salak.

20
34
yanıtYanıtla
as:

hep yazan fenerbehçeli galatasaraylı olarak fenerden giden kurtulur

10
12
yanıtYanıtla
çArşı:

fenevliler için gg ye çamur atma zamanı hahaha formasını fenerium dan alırsınız diyen ağlıyor hahaha

12
10
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

fenerbahçeden ayrılmana çok üzüldüm sen bizimle simgeleşmiştin büyümüştün orada hiçbirşey eskisi gibi olmayacak

5
4
yanıtYanıtla
POKE:

heyt be Gönülden Napolyon çıktı bizim cesur(!) yürek.

5
3
yanıtYanıtla
hahsdhasfjajfdshasdas:

zaten doğuştan beşiktaşlıymış

5
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title