Haberler

Gökhan Gönül Beşiktaş'la Anlaştı

Güncelleme:

Futbol kulislerine bomba gibi düşen iddiaya göre Fenerbahçeli Gökhan Gönül, Beşiktaş ile prensipte anlaştı.

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Gökhan Gönül hakkında müthiş bir iddia ortaya atıldı. 9 yıldır sarı lacivertli formayı giyen tecrübeli futbolcunun Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi ile prensipte anlaştığı öğrenildi. Siyah beyazlıların bu transferi açıklamak için Galatasaray maçını beklediği ifade edildi.

ŞENER ÖZBAYRAKLI DA ŞARTLI GELMİŞ

Fenerbahçe'nin geçen sezon Bursaspor'dan aldığı Şener Özbayraklı'nın da transfer görüşmeleri sırasında, "Sizde Gökhan Gönül var. Onun arkasında yedek bekleyeceksem gelmeyeyim. Sürekli oynayacağım bir takıma gitmek istiyorum" dediği, sarı lacivertli yöneticilerin ise, "Bir sezon idare et, Gökhan'ın sözleşmesi bitiyor. Ondan sonra kendisiyle mukavele yapmayacağız" cevabını verdiği belirtildi.

ALBAYRAK: GÖKHAN VE MEHMET TOPAL'I KİM İSTEMEZ

Hatırlanacağı üzere Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, geçtiğimiz günlerde Gökhan Gönül ve Mehmet Topal'la ilgilendikleri yönündeki iddialar üzerine, "Bu oyuncuları kim kadrosunda görmek istemez" açıklamasını yapmıştı. A Milli Takım'da da forma giyen Gökhan Gönül, 24 maçta görev alırken, 1 gol attı, 4 de asist yaptı.

(Kaynak: Hürriyet)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ahmet Nur Çebi Gökhan Gönül Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (19)

qwerty:

Anlaşma vs yok, yalan haber . Yıllarca Fb''de oynayıp Bjk''e gider mi ? Yurtdışına gitsin .

10
12
yanıtYanıtla
Ali:

Gokhan gonul Fenerbahçe''nin namusudur, sa-tı-la-maz!

9
8
yanıtYanıtla
kartal:

zaten satmayacak kardeş bedelsiz alacağız

yanıt0
yanıt5
FLAŞ FLAŞ FLAŞ:

gökhan gönül real madrid te

3
12
yanıtYanıtla
Foot:

Şerefli bir takımda oynamak daha çok yakışırdı bu şerefli adama!

10
4
yanıtYanıtla
bence:

Fenerdeki Gökhan Gönül = Bataklıkta bir gül. . . . .

2
11
yanıtYanıtla
F.Y.Mobil-IOS:

FB'nin paralı askerlerinin yaptıklarına, yapacaklarına kimse şaşırmaz! bir inat uğruna koca şampiyonluğu sattılar

3
10
yanıtYanıtla
KSK:

GEÇMİŞ OLSUN FENERE GÖKHAN GİTTİ CANERDE İNTERE GİDİYOR FENERİN BUGUNE KDAR EN İYİ OLDUGU DEFANS KANATLARI TAMAMEN ÇÖKMÜŞ OLDU BÖYLECE AZİZ ZANNEDIYORKI ISTEDIGIMI GONDERIRIM ISTEDIGIMI ALIRIM KUPALAR GELIR OYLE KOLAY OLSA 4. YILDIZI TAKAN SIZ OLURDUNUZ SUAN YASLI PERSİE NANIYI ALMAKLA OLMUYOR HALA ANLAMADINMI !! 4. YILDIZI SENEYEDE UNUT FENER SENEYE GOKHAN CANER OLMADAN HAYATTA KANATLARDAN YUKLENEMEZ BOL BOL ACIK VERIR DEMEDI DEMEYIN SENEYE BESIKTA SAMPIYON YINE GS DE IKINCI OLUR KONYA YINE 3.

8
4
yanıtYanıtla
cengiz gara:

kendisi en verimli çağında kulubumüze hizmet etmiş değerli bir futbolcu yolu açık olsun

10
0
yanıtYanıtla
GERÇEK:

GEÇ KADIN BEŞİKTAŞ REALMADRİD ALDI GÖKHANI

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title