Haberler

Gökhan Gönül: Bana Küfredenler Önce Kendi Karakterinize Bakın

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin 3 puanı kazanmasını sağlayan penaltı pozisyonunda yer alan Gökhan Gönül, kendisini eleştirenlere "Bana küfredenler önce kendi karakterinize bakın" dedi.

Fenerbahçe gergin maçta Gaziantepspor'u Emre'nin penaltı golüyle geçti, 3 puanı kaptı! Sarı lacivertliler, ikinci yarısı Emre-Emenike ve taraftar-Emenike gerginliğine sahne olan maçta rakibini 82. dakikada Emre'nin penaltıdan attığı golle 1-0 yendi. Fenerbahçe bu galibiyetle puanını 7'ye yükseltti. Maçın en çok tartışılan pozisyonunda ise Gökhan Gönül, kendisini eleştirenlere cevap verdi.

"BANA KÜFREDENLER ÖNCE KENDİ KARAKTERİNİZE BAKIN"

Fenerbahçe'nin 3 puanı kazanmasını sağlayan penaltı pozisyonunda yer alan Gökhan Gönül, kendisini kolayca yere bıraktığına dair eleştirilere twitter hesabı üzerinden yanıt verdi. Sarı-Lacivertliler'in 1-0 kazandığı Gaziantepspor maçının 80. dakikasında rakip ceza alanı içinde yerde kalan ve penaltı alan Gökhan Gönül, twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Kendisine yönelik kolayca yerde kaldığına yönelik eleştirilere yanıt veren Gökhan, şunları yazdı: Rakibe dokunmanın azını çoğunu tartışmak tamamda. Orta sahada bile rakibini çeken bir oyuncu sarı kartla cezalandırılırken. Ceza sahası içinde rakibini çekmenin azını çoğunu tartışmak komik. Bana küfredenler önce kendi karakterinize bakın sonra beni eleştirirsiniz


Kaynak: Haberler.Com / Spor

Gaziantepspor Gökhan Gönül Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı?
500

Yorumlar (13)

nihat demir:

sana küfür edenin aklı yokmuş sen o küfürü bile hak etmiyorsun emek hırsızı

17
21
yanıtYanıtla
unal karamurtlu:

gidin cinconlar vahap beyazi geri getirin hakemlige adam 50 metreden penalti verdi size sampiyonluk macinda

yanıt0
yanıt0
FENERLİ ARKADAŞ.:

FENERLİYİM AMA ARKADAŞ BU KADAR UCUZ PENALTI OLMAZ YAHU GÖKHAN EFENDİ REZİL ETME ŞU TAKIMI BE KARDEŞİM . YAZIK GÜNAH BE. . O ZAMAN HER TEMASDA PENALTI VERİLSİN SEN ARİF ERDEMİDE GEÇTİN BURAKIDA GEÇTİN YAAHU YAZIK YAZIK. GÖZÜMDEN DÜŞTÜN İYİCE. . . . .

18
6
yanıtYanıtla
ANTALYALI:

FENERİN STAD DA Kİ TARAFTARLARI BİLE BAĞIRDI PENALTI DEĞİL HOCAM DİYE. DA HA NEYİN PEŞİNDESİNİZ.

15
8
yanıtYanıtla
ANTALYALI:

BU ARTIK MİLLETİN İÇİNDE RAHAT TA GEZEMEZ UTANIR.

15
7
yanıtYanıtla
ali:

ayıp lan sana kendimi attım de bari kubul de etmiyosun. . . yakıştıramadım sana

10
9
yanıtYanıtla
Kadirhan:

Biz, burak yılmazların uçarak atlamasını, arif erdemlerin orta sahadan ceza sahasına yuvarlanmalarını biliriz. ey galatasaraylılar Fenerbahçe''me laf etmeden önce bi ağzınızı çalkalayınız !

7
11
yanıtYanıtla
ock:

1461 yorumcu insanlık ve temiz ahlaklılık sizin gibi GS. nin kuyruğuna tutunup da yalakalık, tetikçilik yapıp adam olmaya çalışanlara kaldıysa biz olmayalım. . . . . . Yıllar yılı GS. ile aranızda oynadığınız maçların sonuçlarına bakın adamlığı orada görün . . . . . .

10
8
yanıtYanıtla
Galcim buse:

Fener bu haksız puan alımından dolayı febal altına girmiştir. Ben bi taraftar olarak hakkımı helal etmiyorum . Gökhan gönül denen topçuyu Allah a havale ediyorum.

12
5
yanıtYanıtla
Kadirhan:

Seen kimsin be çingene. iş hakka kaldıysa siz galatasaraylıların yatacak yeri yok !!!

yanıt0
yanıt0
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title