Haberler

    Gökhan Dumanlı ve Banu Noyan ile Değişime Hazır Mısın?

    Gökhan Dumanlı ve Banu Noyan ile 'Değişime Hazır mısın?

    Gökhan Dumanlı ve Banu Noyan ile 'Değişime Hazır mısın?'

    Türkiye'nin ilk ve tek Zarafet Akademi'sinin kurucusu, 'Ve Zarafet' kitabının yazarı, İletişim ve Zarafet Uzmanı Gökhan Dumanlı ile Basın ve Halkla İlişkiler alanında dev kuruluşlarda üst düzey yöneticilik yapan, onlarca güzellik yarışmasının, yüzlerce moda gösterisinin koreograflığını üstlenen Banu Noyan, 'Değişime Hazır mısın?' başlıklı kişisel gelişim atölye çalışmasında bir araya geliyor ve hem bireysel hem kurumsal alanda kalıcı ve etkili bir başarı kazanmanın yollarını anlatıyor.

    Atölyede kişilerin, hem iş hayatında hem de sosyal yaşamda başarılı, mutlu ve her açıdan tatmin bir birey olma yolunda kendilerini keşfetmeleri, algılarını yönetmeleri, kendilerini nasıl programlayacakları, öncelikleri, zaman ve stres yönetimleri, iletişim ve ilişki unsurları, kullandıkları dil, hayata karşı duruşları, motivasyon kaynakları ve olmak istedikleri insan olma yolunda yaşamlarına katmaları gereken dinamikleri paylaşacak olan ikili, katılımcıları da zaman zaman sahneye ve sürece dahil edeceklerini ve onlarla da iletişim halinde olarak aynı zamanda eğlenceli bir kişisel gelişim sahnesi yaratacaklarının ve sürprizli bir sahne hazırladıklarının da sinyalini veriyorlar…

    'Değişime Hazır mısın?' atölyesi  Saat:   de Mecidiyeköy Profilo Kültür Merkezi'nde!

    Biletler için:  http://theconferencesturkey.com/index.php/atolyeler/degisimehazirmisiniz/

    Detaylar :

    İl : İstanbul

    İlce : Şişli

    Mekan : Profilo Kültür Merkezi

    Mekan Adresi : Cemal Sahir Cad. No: 33

    Başlangıç Saati : 21.03.2017 20: 00: 00

    Bitiş Saati : 21.03.2017 22: 00: 00

    Kategori : Gökhan Dumanlı ve Banu Noyan ile Değişime Hazır mısın?

    Tür : Eğitim

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Profilo Türkiye Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title