Haberler

Gökhan Alkan: Takipçi Sayısına Göre Rol Alınıyor

Güncelleme:

"Seviyor Sevmiyor" dizisinin yakışıklı başrolü Gökhan Alkan, Best FM'de Yasemin Şefik'in canlı yayın konuğu oldu ve samimi açıklamalarda bulundu.

Başarılı oyunculuğunun yanı sıra şarkıcılağa da göz kırpan oyuncu, "Oyunculuğumda maraton yapmak istiyorum. Hemen her yere saldıran bir adam olmak istemiyorum. Ama ileride albüm ile de müzik severlerin karşısına çıkacağım." dedi.

Yasemin Şefik'in "bu durumda; şarkıcılar, dizi oyuncusu olurken sen de şarkıcı mı olacaksın?" sorusu üzerine; "Yanlış anlamayın ben kendimi dizi oyuncusu olarak adlandırmıyorum. Biz zaten bunu okudum. Çocukken elimde fırçayı alıp şarkı söylerdim. Geçen gün Ajda Pekkan'ı Harbiye Açık Hava konserinde izledim. Ve kendi kendime düşündüm. Şuraya çıksam! Ne kadar gurur verici bir şey." Dedi.

GÖKHAN ALKAN'DAN İLGİNÇ İDDİA;

Son zamanlarda yapımcıların sosyal medyada takip sayısı yüksek isimlere rol verdiğini iddia eden Gökhan Alkan;

"Takipçi sayısına göre rol alan bir çok insanı biliyorum. Bence insanların sosyal medyadaki takipçisine göre oyunculuk belirlenmez."

"KIVANÇ TATLITUĞ BENİM ÜSTÜMDE!"

Jön savaşları olarak nitelendirilen, yakışıklı oyuncuların Kenan İmirzalıoğlu, Burak Özçivit, Kıvanç Tatlıtuğ, Kerem Bürsin...gibi isimlerin karşılaştırıldığı televizyon dünyası ile ilgili ise;"Karşılaştırma demeyelim. Mesela Kıvanç Tatlıtuğ benim üstümde bir isim. Onunla karşılatırılamam." Dedi.
3 Ek

Kaynak: Bültenler / Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ Gökhan Alkan Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title