Haberler

Gökdeniz Karadeniz, Futbolu Bırakıyor

Güncelleme:

Rubin Kazan formasını giyen Gökdeniz Karadeniz, kısa süre içinde futbolu kariyerini noktalayacağını söyledi.

Uzun bir dönem Trabzonspor'da forma giydikten sonra rekor bedelle transfer olduğu Rubin Kazan'da kariyerini sürdüren Gökdeniz Karadeniz, yeşil sahalara veda edeceğini açıkladı.

"YAKIN BİR ZAMANDA EMEKLİ OLACAĞIMI ANLADIM"

Ajansspor'a konuşan 35 yaşındaki oyuncu, "İşimi seviyorum. Her gün, futbolun benden uzaklaştığını görüyorum ve bu beni üzüyor. Yakın bir zamanda futboldan emekli olacağımı anladım. Bunun hakkında düşünmeye başlayınca, çıldırıyorum." dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Gökdeniz Karadeniz Trabzonspor Rubin Kazan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500

Yorumlar (12)

Tanjobay:

Seni başkan yaptıracağız RTE

20
14
yanıtYanıtla
Kaymakam kaymakamoğluMobil-IOS:

Trabzonla- RubinKazan jubile macı yapmalılar gökdeniz için. Yattara-gökdeniz-fatih tekke.. Türkiye böyle hücum hattı görmedi

30
0
yanıtYanıtla
teomanMobil-ANDROID:

vatan icin bayrak icin oylar CHP ye

8
20
yanıtYanıtla
Yazar yazmaz.Mobil-IOS:

Bu kaosa dur demek için HDP diyorum

1
21
yanıtYanıtla
GiresunluMobil-ANDROID:

adama resmen ihanet etti bu ulke ve milli takim antrenorleri adam rusyada rubin kazan in tarihine altin harflerle yazdi adini

11
0
yanıtYanıtla
yeterMobil-ANDROID:

yeter lan her habere akp chp hdp yorumlari yapmayin artk

8
1
yanıtYanıtla
tecessus:

Ptt 1. ligde devam et 1-2 sene futbolculara abilik vs yaparsın . . .

6
1
yanıtYanıtla
gerginMobil-ANDROID:

Ya arkadas futbol haberi magazin haberi ne olursa olsun altina siyasi yorumlar yapan bu DANGALAK kesimi gordukce aklima Aziz Nesin geliyo.

5
0
yanıtYanıtla
hössst:

erbaalı, azeri türk, tasovalı maaşlı troller madem reisinizi bu kadar seviyorsanız nikahına girin.

0
3
yanıtYanıtla
durduMobil-ANDROID:

erbali insanlari kin nefrete goturuyorsun aslinda iyi niyetli secmene bile buyuk zara veriyon her yorumda varsin once insan sonra kardesce yasayalim

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title