Haberler

Gökçek ve İnce'den Twitter'da "Yalova" Atışması

Güncelleme:

YSK'nın Yalova seçimlerini iptal etmesinin ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek ve CHP Yalova Milletvekili İnce, Twitter'dan atıştı.

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) Yalova seçimlerini iptal etmesinin ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce arasında Twitter'da bir atışma yaşandı. KEndisine "Yalova'da kamp kuracağım" diye tweet atan Gökçek'e, İnce'den, yine Twitter üzerinden  "Hodri meydan" cevabı geldi.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Yalova seçiminin iptaline karar vererek 1 Haziran 2014'te yeniden yapılmasını kararlaştırdı. YSK'nın Yalova seçimlerini iptali geniş yankı bulurken, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce ve AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de, konuyla ilgili olarak Twitter'da atıştı. 

İNCE: VAR MISIN ANKARA'DAKİ SEÇİMİN YENİLENMESİNE...

YSK'nın Yalova seçimlerini iptal etmesinin ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter hesabından CHP'nin Yalova milletvekili Muharrem İnce'ye mesaj yazdı. Gökçek, Sen Ankara'ya gelemedin ama ben Yalova'da kamp kuracağım" yazarken Muharrem İnce de "Melih hodri meydan! Var mısın seçimin Ankara'da da yenilenmesine? Korkma!" yazdı.

GÖKÇEK, İNCE'NİN MAZBATA NÖBETİNİ Tİ'YE ALDI

30 Mart Yerel Seçimleri'nin ardından, Twitter'a, "Yalova Adliyesi önünde tek başıma mazbatayı bekliyorum, Melih'e verdiniz, Vefa'nın mazbatasını istiyoruz" yazan İnce, " Ankara 'da CHP'nin YSK'ya itirazı olmasına rağmen Melih'e mazbatayı verdiler, Yalova'da AKP YSK'ya henüz itiraz etmemesine rağmen;itiraz edebilir diye CHP'li Belediye Başkanı @VefaSalman a mazbatayı vermiyorlar! Bu mu sizin adaletiniz? Milli iradeye saygınız bu mu" diye isyan etmişti. Bu tweeti kastederek, "Yalova'da kamp kuracağım" diyen Gökçek'e, İnce'den, yine tweet yoluyla yanıt geldi.

İNCE: VAR MISIN ANKARA'DA SEÇİMLERİN YENİLENMESİNE...

Melih Gökçek, Twitter'daki hesabından "Muharremcim Yalova seçımı ıptal olmuş...Sen Ankara'ya gelemedın ama ben Yalova'ya kamp kuracağım...Hadı bakalım kolay gelsın:) " yazısını paylaşmasının ardından,  Muharrem İnce "Melih hodri meydan! Yalova'da seçimin yenilenmesinden korkmayız! Var mısın seçimin Ankara'da da yenilenmesine? Korkma!" cevabını yazdı.

GÖKÇEK: GEÇTİ ANKARA'NIN PAZARI...

Yalova atışmasına "Muharremcim... Biz de bir ata sözü var bilir misin? Azıcık düzeltip sana uyarladım. Geçti Ankara'nın pazarı sür atını Yalova'ya:) " tweetiyle devam eden Gökçek, sonraki tweetinde yine İnce'ye seslenerek "Muharrem sevin... Unutma ki ben CHP'de kime çatarsam o CHP'ye Genel Başkan olur...Sen sen ol, bu fırsatı iyi değerlendir.. Birlikte KK'yı / Terhis edelim...Sen Yalova'yı kaybedersin kaybedersin (KK da İstanbulu kaybetmişti) Ama CHP'ye seni genel başkan yaparız.Bu kıyağımı unutma :) " diye iki tweet daha attı. 



İNCE: YALOVA HALKI BASKILARA BOYUN EĞMEYECEKTİR

Gökçek'in tweetlerinin üzerine İnce'den "Yalova'da kaybedenler, Ankara'da YSK önüne çadır kurarak seçimi iptal ettirdiler. Yalova halkı bu baskılara boyun eğmeyecektir." yanıtı geldi.

GÖKÇEK: ATARKEN DESTEKLİ ATINIZ

Gökçek, İnce'nin bu tweetine cevaben "Hayda sizin yüzünüzden YSK'nın önü bir hafta kapalı kaldı...Atarken lütfen destekli atınız... " diye tweet attı.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Muharrem İnce Melih Gökçek Twitter Yalova Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede?
500

Yorumlar (24)

yilmutmutlu_3@hotmail.com:

bu gökçek ne kadar gayri ciddi bir insan.....herşeye de maydanoz olan ve bulaşan cinsden...Ankaraya belediye başkanı seçilmişsin şaibeli yada şaibesiz her neyse ama o kente yakışır bir başkan olman gerekmezmi...ciddi ve efendi....!!! çok gürlemek istiyorsan seçimleri ankarada da yenilersin....neden Ankara da itiraz kabul edilmedi....??? ya da hiç sesini soluğunu çıkarıp da suları bulandırma bari....

18
27
yanıtYanıtla
aydınlımusti.ylmz@outlook.com:

ve kediler ankaradan yalovaya doğru yol alır..

20
10
yanıtYanıtla
YALOVALIask_mesk-25@hotmail.com:

SAYIN MUAMMER BEY İNCE İNCE DÖKÜLÜYORSUNUZ HADİ BAKALIM

12
16
yanıtYanıtla
!!!mutlu_3@hotmail.com:

Yalovalı...ince ince götürüyorsunuz.....

yanıt0
yanıt0
Vatandaşisi-polymer@gmx.de:

Eyvah Muharrem, Sen bittin ! ..en iyisi Sen Türkiyeyi terk ed :)))

5
22
yanıtYanıtla
Vatandaşisi-polymer@gmx.de:

Yalova AKP nin Kalesi olacak. CHP Tarihden silinecek çünki vizyonu kalmadı !! Mahalle Karıları gibi çekişmeyle Seçim kazanılmaz.

8
17
yanıtYanıtla
adamkenan_yldz1@hotmail.com:

melih azıcık yüreğin varsa ankarada seçim tekrarlansın,kendine bu kadar güveniyosun :)

21
4
yanıtYanıtla
polatlımusti.ylmz@outlook.com:

kediler attı tokadı siz değil

yanıt0
yanıt0
Hasanayse_akdenizli@hotmail.com:

gokcek'e ne oluyor ya?

20
4
yanıtYanıtla
BERAATsherlockholmes333@hotmail.com:

50 bin twit atmış Sn Gökçek her twit attığında 2cm metro yapsaydı raylı ulaşımda 25.başkent olmazdı Ankara

20
1
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title