Haberler

Gökçek'ten Kılıçdaroğlu'na Sert Gönderme: Söylersem Ortalık Karışır

Güncelleme:

Gökçek, HDP'nin Meclis Başkan Adayı Fırat'ın Kılıçdaroğlu ile görüşmesiyle ilgili "Niye el pençe divan durdun?" sorusunu yöneltip, "söylersem ortalık karışır" yorumunu yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, HDP'nin Meclis Başkan Adayı Dengir Mir Mehmet Fırat'ın destek için gittiği Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesiyle ilgili çok çarpıcı bir göndermede bulundu. İkilinin görüşmesinde çekilen fotoğrafı Twitter'dan paylaşan Gökçek, Kılıçdaroğlu'na "Niye el pençe divan durdun?" sorusunu yöneltip, "söylersem ortalık karışır" yorumunu yaptı.

Melih Gökçek, Twitter hesabı üzerinden HDP Meclis Başkan Adayı Dengir Mir Mehmet Fırat'ın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile çekilmiş fotoğrafını paylaşarak sert eleştirilerde bulundu.

"BEN SÖYLERİM AMA ORTALIK KARIŞIR"

Daha önce CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Dengir Mir Mehmet Fırat arasında canlı yayında çıkan tartışmayı da hatırlatan Gökçek, "Dün ekranlardan Dengir Mir Mehmet Fırat'a demediğini komadın, şimdi niye el pençe divansın? Ben söylerim ama ortalık karışır'' dedi.

İşte Gökçek'in o tweet'leri:

"UYUŞTURUCU BARONU" VE "MÜFTERİ KAVGASI" UNUTULMADI

2008 yılında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı olan Dengir Mir Mehmet Fırat ile dönemin CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun TBMM'de yaptıkları ve "düello" denilen tartışma uzun zaman gündemden düşmemişti. Kılıçdaroğlu'nu bir yıl sonraki yerel seçimlerde "CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı yapan tartışma" olarak geçen görüşmede ortaya atılan iddialar çok ağırdı. Kılıçdaroğlu'nun 'hayali ihracat' ve 'eroin kaçakçılığı' ile suçladığı Fırat, CHP'nin dayanak yaptığı raporu CHP aday adayının hazırladığını ileri sürmüştü. İddiaların ispatlanamadığı tartışmada Kılıçdaroğlu Fırat'a "uyuşturucu baronu", Fırat da Kılıçdaroğlu'na "müfteri" demişti.

Kaynak: Yenişafak

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Dengir Mir Mehmet Fırat Kemal Kılıçdaroğlu Melih Gökçek Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı?
500

Yorumlar (19)

Mechul:

MELİH SEN NASIL BİR İNSANSIN İNSANLIKTAN UTANIYORUM SENİN GİBİLERİ GÖRDÜKÇE HERYANINDAN ÇİRKEFLİK AKAN BİRİ

11
2
yanıtYanıtla
YPG:

Nerde kirli bilgi varsa orda İ. Melih Gökçek

10
2
yanıtYanıtla
alper:

bu çoçuk salak yaa

11
0
yanıtYanıtla
kolkola cancanaydınız:

akp den ayrılan veya akp li olmayan herkes hain örnek :paralel

4
6
yanıtYanıtla
doğuMobil-ANDROID:

delikanliisan Bülent erinca cavab ver

7
2
yanıtYanıtla
batmanlı ahmet:

yav arkadaş sen belediye başkanı mısın yoksa dedikoducu başı mısın ? sen hizmet etmeye bak ufak bir yağmurda ankarayı koca başkenti sel götürüyor sen ise elinde bi kaç resimle yandaş kanal kanal gezip iftira atıyorsun her kese

8
1
yanıtYanıtla
yarenMobil-IOS:

söylemezsen alçaksın namertsin sen önce parsellerin yanıtını ver arınça

6
1
yanıtYanıtla
polatbey:

fazla zorlama gökçek ifşan yakın fışkiye anlarsın

6
0
yanıtYanıtla
TRABZON 61:

GÖKÇEK SENİN İŞİN YOKMU FİTNE FESAT YAPIYORSUN AKP Yİ BATIRIYOR BU ADAM

4
1
yanıtYanıtla
memo:

kedini de al git

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title