Haberler

Gökçek, Nazlıakan'nın İddialarına Belgelerle Cevap Verdi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara’nın şebeke sularının kirli olduğunu ileri süren CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka’ya yönelik “Evinde kuyu suyu kullanıyorsun, arıtmasını doğru düzgün yapmıyorsun, içerisinde bakteri ürüyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara'nın şebeke sularının kirli olduğunu ileri süren CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka'ya yönelik "Evinde kuyu suyu kullanıyorsun, arıtmasını doğru düzgün yapmıyorsun, içerisinde bakteri ürüyor. Hastalığı buradan kapıyorsun; utanmadan, sıkılmadan, yüzün kızarmadan Ankara'nın suyuna çamur atıyorsun. Çamur suratına tamamen bulaştı. Bunun altından kalması mümkün değil" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka'nın 'su numuneleri doğru olarak alınmadı. Veriler doğru değil" iddialarına ilişkin basın toplantısı düzenledi.

"Su konusu Ankara'nın gündemini bir süre daha işgal edecek" diyen Başkan Gökçek, "CHP milletvekilleri ve bazı sol ideolojik yapıya bağlı olan odalar bir algı yönetimi yapmak sureti ile Ankara'nın suyunun kirli olduğunu noktasında insanların belli bir kısmını inandırıyor. Bu inancı yıkıncaya kadar iki ay boyunca devamlı su konusu işleyeceğiz. Aylin Hanım bir bildiri dağıtmış, bildirinin içerisinde bize suçlamada bulunmuş. 'Evime gelenler bizim depodan ve arıtmadan değil, kuyudan su almak suretiyle arıtılmamış sudan insanları yanıltıyor' demiş. Aylin Hanım yalan söylüyor. Fotoğraflarla, videolarla ispat edeceğim" şeklinde konuştu.

Konuşmasının ardından Nazlıaka'nın evinde ASKİ ekipleri tarafından yapılan çalışmaları fotoğraflarla gösteren Gökçek, "Sayın Nazlıaka her yerden bu hastalığı kapmış olabilir. Kimseye suç bulma hakkı yok. Evinde kuyu suyu kullanıyorsun, arıtmasını doğru düzgün yapmıyorsun, içerisinde bakteri ürüyor. Hastalığı buradan kapıyorsun utanmadan, sıkılmadan, yüzün kızarmadan Ankara'nın suyuna çamur atıyorsun. Çamur suratına tamamen bulaştı. Bunun altından kalması mümkün değil. Önce kendi evine temizle. Bu yapılan uygulamadan sonra ASKİ'nin ceza yazması gerekiyor. Cezalar kesinleşti. Konut suyu, şebeke suyuna toplam konut başına kesilen ceza 28 bin 418 TL, işyeri başı toplam kesilen ceza da 70 bin 921 TL, 21 yere toplam kesilen ceza 749 bin 605 TL'dir. Aylin Hanım dedi ya öderiz cezamızı, ödeyince iş haledildi. Biz burada ne söylediysek hepsini ispat ettik" diye konuştu.

Başkan Gökçek, konuşmasının ardından gazetecilerin sorularını cevapladı. Bir gazetecinin, 'Nazlıaka'yı izlediğiniz yönünde iddialar var. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz? Sorusuna, "İzliyoruz tabi, izlemeyelim mi? O beni izliyor bende onu izliyorum" cevabını verdi.

"Nazlıaka'nın evine girmek için izin alındı mı?"sorusuna Başkan Gökçek, "İzinleri elbette var. Diyelim ki izinleri yok, kendisinin kaçak su kullanmasını meşru hale mi getiriyor? Pis su kullanmasını meşru hale mi getiriyor? Yavuz hırsız ev sahibini suçlu çıkarırmış. Aynı, hem işliyor suçu hem de ondan sonra diyor ki yetkin yok niye benim suçumu tespit ettin. Ayıp ya utansın artık yüzü kızarsın, otursun" şeklinde cevapladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Nazlıaka'yı bir daha milletvekili adayı olarak göstermeyeceğini iddia eden Gökçek, "Milletvekili Aylin Hanım seçim atmosferinde geziyor. 'Ya sen şu kaçak suyu anlatsana' biz ay da 100-150 lira su faturası verelim. sen ayda 2.70 kuruş para ver. Milletin hakkın ye, ondan sonra da kalk çık ben milletin hakkını savunuyorum. Sayın Milletvekili önce buna cevap ver. Benim bildiğim Kılıçdaroğlu onu aday yapmaz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Aylin Nazlıaka Melih Gökçek Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title