Haberler

Gökçek, İshal Teşhisinde 'Su' Diyeni Şikayet Edecek

Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde de CHP’nin şerefine şebeke suyu içen Başkan Melih Gökçek, Ankara Tabip Odası’na bağlı doktorların, kusma ve ishal şikayeti ile hastanelere başvuran hastalara sorunun sudan kaynaklandığı yönünde propaganda yaptıklarını ileri sürdü. Gökçek, "Televizyona çıkıp vatandaşlara çağrıda bulunacağım. Hangi doktor size ‘ishalin nedeni su’ derse bana bildirin. Sağlık Bakanlığı’na şikayet edeceğim onları." dedi. Gökçek, "Benim şeker ilaçlarım var. Gece ilaç için kalktığımda pet şişe bulmakla uğraşacağıma musluğa ağzımı dayıyorum." diye konuştu.

CANLI YAYINDA SU İÇMİŞTİ

Gökçek, şehir şebeke suyuna atık su karıştığı için ishal patlaması yaşandığı iddiasına canlı yayında şebeke suyu içerek yanıt vermişti. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök ise TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, Ankara’nın çeşitli bölgelerinden getirdiği pet şişe içerisindeki suları göstererek, Gökçek’e, "Gel de içeceksen bu suyu iç" çağrısında bulunmuştu.

SU SAVAŞINDA BOYUT DEĞİŞTİ

Ankara’daki su savaşı Gökçek’in Ankara Tabip Odası çıkışıyla farklı bir boyut kazandı.
Gökçek, Ankara Tabip Odası’na bağlı doktorların, kusma ve ishal şikayetiyle hastanelere başvuran hastalara sorunun sudan kaynaklandığı yönünde propaganda yaptıklarını ileri sürdü. Gökçek, "Televizyona çıkıp vatandaşlara çağrıda bulunacağım. Hangi doktor size, ‘ishalin nedeni su’ derse gelip bana bildirin. Çünkü Tabip Odası’na bağlı doktorlar özellikle bunu yayıyor. Sağlık Bakanlığı’na şikayet edeceğim onları." dedi.

"MUSLUĞA AĞZIMI DAYIYORUM"

Gökçek, bu kez de Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde CHP’nin şerefine şebeke suyu içti. Gökçek, Belediye Meclisi üyelerine, "Benim şeker ilaçlarım var. Gece ilaç için kalktığımda pet şişe bulmakla uğraşacağıma musluğa ağzımı dayıyorum. Ankara‘nın suyu tertemiz. Helali hoş olsun, siz de rahatlıkla içebilirsiniz." diye seslendi. (Kaynak: Milliyet)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Sağlık Bakanlığı Melih Gökçek Güncel Haberler

500

Yorumlar (39)

demokrat:

Ulaştığımız noktanın rezaleti bu yalancılarda devlet kurulumunun analizine inanamıyorsun ki artık. Ben önüme çikan ve tek kendi menfaatini düşünen herifin lafına inanmam, getirsin Avrupadan bağımsız analız sonucu. Ama bunun yapmıyacağının nedenini hepimiz biliyoruz.

53
1
yanıtYanıtla
tarafsız:

sırf bu adamı belediye başkanı adayı gösteriyorlar diye akp ye oy vermiyorum eğer bu adam deyilde başkası olsa akp ye neden oy vermeyeyim ki

6
42
yanıtYanıtla
T.C. İbrahim Uzun:

sen ne rezil birisin çare arayacağın yerde kendini aklamak için tehtit savuruyorsun senin ne karakterde olduğunu bilmeyenler bana sorsun senin ne çapsız biri olduğunu

28
15
yanıtYanıtla
Tc:

Kesinlikle Damacana içmiştir

17
24
yanıtYanıtla
walnus:

sayın başkan madem su içeceksin herkesin gözü önünde kameralarla birlikte herhangi bir şebeke suyu olan musluğa gidin ordan iç suyu bu şekilde inanmaz kimse

22
18
yanıtYanıtla
DÜTDÜRÜ:

MELİH EFENDİ DOKTORLARI APTAL SANIYOR. İSHAL OLAN KİŞİNİN EVİNDEKİ SU ALINIP ANALİZ EDİLİNCE İÇİNDE İSHALE NEDEN OLABİLECEK ŞEYLER YÜKSEK ORANDA İSE O ZAMAN NE YAPACAKSIN MELİH EFENDİ. EZBERE ŞEYLER DEĞİL BUNLAR. ŞİKAYET EDECEKMİŞ PEHHHH

25
12
yanıtYanıtla
DERSİMLİ:

KIZILIRMAĞIN LAĞIMINI BAĞLAMIŞ ANKARAYA İÇİN DİYOR UTANMADAN MELİHCİĞİM GEL BIRAK BU İŞLERİ SANA GÖRE DEĞİL ALMIŞSIN ELİNE HAZIR SUYU FON DİP YAPIYORSUN MİLLETE DE LAĞIM SUYU İÇİN DİYORSUN.

12
24
yanıtYanıtla
:

KEŞKE BİR DOKTORU ŞİKAYET ETSE VE MAHKEMELİK OLSUNLAR. . . BAKALIM KİM HAKLI ÇIKACAK. . . DAHA CİDDİ YAPILAN İLK BAĞIMSIZ ANALİZDE SU KALİTESİ BERBAT ÇIKAR. . . ANALİZİ YAPAN FİRMA GİZLİ TUTULSUN VE BAĞIMSIZ OLSUN YETER. . . MAHKEME BUNU YAPABİLİR. . . . AYNI NUMUNE BİRKAÇ HABERSİZ LABORATUVARDA İNCELENSİN. . . MELİH BEY ŞOV YAPIYOR. . .

15
19
yanıtYanıtla
yilmut:

her belediye ve ülke müstahak olduğunu yaşar. . . . çünkü seçilenleri halk olarak biz seçiyoruz. . halk seçtiklerinin zulmüne ve dayatmalarına razı olmalılar. . . dayatma ve zulüm olmaması lazım ama AKP döneminde bu halk bunu da öğrendi. . .

11
21
yanıtYanıtla
ANKARA:

ankarada yaşayan biri olarak su gerçekten iyi değil diyorum

15
12
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title