Haberler

Gökçek'in 'Ankaragücü'ne Yardım' Önerisi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP ve MHP'li ilçe belediyelerinin, bütçelerinden Ankaragücü'ne yardım yapmaları çağrısına karşı çıkmalarına tepki göstererek, " 'Siz 1'er milyon verin, biz de 5 milyon verelim' dedik, hepsinin mazereti çıktı" dedi.

Ankara Büyükşehir Başkanı Melih Gökçek, belediye başkanlarına, "Maçlara gidip şov yapmasını biliyorsunuz. ya bütçeden fedakarlık yapacaksınız ya da siyasi şovdan vazgeçeceksiniz" diye seslendi.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, "Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin geçtiğimiz günlerde düzenlenen toplantısında, CHP ve MHP gruplarının Ankaragücü'ne yardım yapılmasıyla ilgili önerge vermeleri üzerine samimiyet çağrısı yapan ve ilçe belediyelerinin de Büyükşehir Belediyesi gibi bütçelerinden yardım yapmaları önerisinde bulunan Gökçek'e, söz konusu ilçe belediyeleri karşı çıkmıştı" denildi.

Bir gazetede yer alan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ve Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya'nın, Gökçek'in yaptığı çağrıya karşı çıkan açıklamalarını Twitter hesabından paylaşan Gökçek, gülücük emojisi eşliğinde, "Ankaragücü'ne yardım konusunda siyasi istismara yönelen CHP'li ve MHP'li belediyelere çağrıda bulunmuş ve demiştim ki; 'Siz 1'er milyon verin, biz de 5 milyon verelim' hepsinin mazereti çıktı" tweet'ini attı.

Attığı mesajlara, ilgili ilçe belediyelerinin bütçe rakamlarını da vererek devam eden Gökçek, şu tweet'leri paylaştı:

"Oysa Çankaya'nın bütçesi 745 milyon, Yenimahalle 410 milyon, Etimesgut 267, Polatlı 120 milyon. Birer milyon çok rahat verebilirler. "Arkadaş, maçlara gidip şov yapmasını biliyorsunuz. ya bütçeden fedakarlık yapacaksınız ya da siyasi şovdan vazgeçeceksiniz. O kadar." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Melih Gökçek Yenimahalle Ankaragücü Etimesgut Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title