Haberler

Gökçek, Canlı Yayında Hem Yaptırdığı Anketi Hem de Referandum Tahminini Açıkladı

Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, canlı yayında Ankara'da yaptırdığı referandum anketini açıkladı: 'evet' yüzde 55, 'hayır' yüzde 44. Gökçek'in tahmini ise yüzde 58 'evet'

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Hakan Çelik'in hazırladığı Hafta Sonu programında merak edilen soruları yanıtladı. Canlı yayında referandum tahminini açıklayan Gökçek, "evet" oyunun yüzde 55'in üzerinde çıkacağını söyledi.

ANKARA'DA YAPTIRDIĞI ANKETİ AÇIKLADI

Ankara Büyükşehir Başkanı Melih Gökçek canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ankara'da 10 bin kişiyle referandum anketi yaptırdığını açıklayan Gökçek, Ankara'da referanduma "evet" oylarının yüzde 55, "hayır" oylarının yüzde 44 çıktığını söyledi.

REFERANDUM TAHMİNİ: YÜZDE 58 EVET

Gökçek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ben Ankara'yı Türkiye için ölçü kabul ederim. Çünkü bütün seçimlerde AK Parti'nin oyları ne çıkarsa Ankara'da da ya bir rakam aşağı ya bir rakam yukarı çıkar. Ben de 10-12 gün yalan olmasın anketimi yaptırdım. Ankara'da kararsızlar dağıldıktan sonra yüzde 55 küsür 'evet'. Yüzde 44 küsür de 'hayır' var. Demek ki Türkiye ortalaması böyle olur. Ben daha yüksek bekliyorum. Türkiye genelinde ben 58'in altında çıkacağını düşünmüyorum."


17-25 ARALIK'TAN SONRA BAĞINI KESMİŞ

Melih Gökçek, siyasilerin arasında FETÖ'cülerin tasviye edildiğini belirterek kendisinin de 17-25 Aralık'tan sonra onlarla bağlantısını kestiğini söyledi.

FETÖ'CÜLER CEZAEVİNDE İSYAN ÇIKARACAK

Gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Gökçek, CHP içinde şu anda FETÖ bağlantılı isimler olduğunu ifade etti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, yazdığı kitapta bu siyasetçileri anlattığını aktardı.

Gökçek, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra tutuklanan FETÖ üyelerinin cezaevinde isyan çıkartıp kaçmayı planladığını belirtti.

Gökçek, şunları söyledi:

"FETÖ'cüler hapishanelerde büyük bir hazırlık içinde. Adli suçlulları da yanlarına alıp hapishanelerde isyan çıkartacaklar. Aileleri de bu isyana katacaklar. Bu kargaşada hapishanelerden kaçmayı düşünüyorlar.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Melih Gökçek Hakan Çelik Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title