Haberler

Gökçek, Çankaya, Etimesgut ve Eryaman'daki Faaliyetleri Denetledi, Eksiklikleri Tespit Etti

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Çankaya, Etimesgut ve Eryaman'da gerçekleştirilen faaliyetlerde denetlemelerde bulunurken, tespit ettiği eksikliklerin giderilmesi talimatını verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Çankaya, Etimesgut ve Eryaman'da gerçekleştirilen faaliyetlerde denetlemelerde bulunurken, tespit ettiği eksikliklerin giderilmesi talimatını verdi.

Belediye'nin Basın Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Gökçek'in büyükşehir belediyesinin çalışmalarını incelediği denetim gezisine, kurum müdürleri, daire başkanları ve bazı belediye meclis üyeleri de katıldı.

İlk olarak Hoşdere Caddesi'ni gezen Gökçek, yıpranan kaldırımların yenilenmesi, kaldırımların yapılmasından sonra da asfaltın yenilenmesi talimatını verdi.

Simon Bolivar Caddesi'ni de gezen Gökçek, buradaki yıpranmış kaldırım taşlarının yenilenmesini istedi. Turan Güneş Bulvarı'nda refüjde bulunan ağaçların yetersiz olduğunu belirten Gökçek, ağaç sayısının artırılmasını söyledi. Gökçek, bulvarın trafik yükünü kaldırmadığı için 3 şeride çıkarılması gerektiğini bildirdi.

-Etimesgut'ta Bağlıca Bulvarı'nı inceledi-

Daha sonra Etimesgut'a giden Gökçek, 1464. Caddede refüjün düzeltilmesi, yeşillendirilmesi ve kaldırımların yenilenmesi talimatını verdi. Güzergah üzerinde gördüğü boş alanlara spor tesisi veya park yapılabileceğini anlatan Gökçek, caddelerde bulunan kaldırımların tamir edilmesi ve refüjlerin bakımının yapılarak yeşillendirilmesini istedi.

Gökçek, yapımı devam eden Bağlıca Bulvarı'nda da inceleme yaptı. Bulvarının bir an önce tamamlanması ve yolun ağaçlandırılması talimatını veren Gökçek, vatandaşların taleplerini de dinledi.

Melih Gökçek, Elvankent'teki belediyeye ait parka havuz yapılmasını ve kondisyon aletleri yerleştirilmesini istedi.

Göksu Park'ta bürokratları ile bir süre dinlenen Gökçek, daha sonra Eryaman'a geçti. Gökçek, parklarla ilgili gördüğü eksikleri dile getirdi. Eryaman 5. Etap Toplu Yapı Yönetimi Çalışma Bürosunu ziyaret eden ve yöneticilerin sorunlarını dinleyen Gökçek, Eryaman Isı Merkezi ve Eryaman Sosyal Tesisleri'ni de gezerek yöneticilerinden bilgi aldı.

- ANKARA

Kaynak: AA / Yerel

Melih Gökçek Etimesgut Çankaya Eryaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title