Haberler

Gökçek: "Ankaragücü'ne Sahip Çıkacağız"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Ankaragücü’ne sahip çıkacağız. Ankaralı iş adamlarını toplamak istiyorum.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, " Ankaragücü'ne sahip çıkacağız. Ankaralı iş adamlarını toplamak istiyorum. İş adamlarıyla beraber olup Ankaragücü'ne sahip çıkalım istiyorum" dedi.

İhlas Haber Ajansı (İHA) ve TGRT Haber Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar'ın sunduğu "Neler Oluyor" programına konuk olan Gökçek, Ankaragücü ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Gökçek, Osmanlıspor'un Süper Lig'e çıkması ile ilgili, "Çok mutluyum" diyerek duygularını dile getirdi.

Başkan Gökçek, direkt olarak takımla ilgilenmediğini belirterek, "Oğlum ilgileniyor. Takımı da o kuruyor seçmeleri de o yapıyor. Zaman içinde değişik bir takım kurmayı düşünüyor. Türkiye'de bir ilki gerçekleştirmeyi çalışacak. O sistemi başarırsa, sportif başarının da onun ardından geleceğine inanıyorum" dedi.

Geçtiğimiz yıllarda Ankaraspor'un ayak oyunlarıyla küme düşürüldüğünü hatırlatan Başkan Gökçek, "O zamanki federasyon başkanının bize yaptığı oyundu. Geçte olsa 4-5 sene sonra o günleri atlattık. ve bugünlere geldik. Artık Ankaraspor, Osmanlıspor olarak ligde. Mahmut Özgener federasyonunun bize yaptığı azizliği de bu suretle atlatmış olduk" ifadelerini kullandı.

"ANKARAGÜCÜ'NE DESTEK OLACAĞIZ"

Ankaragücü'ne sahip çıkmaya karar verdiklerini de belirten Başkan Gökçek, "Ankaragücü'nün çok ciddi bir borç yükü var. Sadece takımın futbolcularına verilmesi için yaklaşık 20 milyon lira para gerekiyor. Bu para geçmiş dönemdeki futbolculara verilecek. Ciddi vergi borçları vardı. Bu borçlar yapılandırmayla takvime bağlandı. Orada bir sorun kalmadı" diye konuştu.

Ankara'daki iş adamlarını toplayarak Ankaragücü'ne destek olmaları için çağrıda bulunacağını vurgulayan Başkan Gökçek, "Karar verdik, Ankaragücü'ne sahip çıkacağız" dedi.

Ankaragücü'nün Ankara'nın köklü bir takımı olduğunu dile getiren Başkan Gökçek, "Maalesef bu takımın içinde Cumhuriyet Halk Partisi tarafından yönlendirilen çok ciddi bir ekip var. Kısmen MHP'li bir ekip var. Onlar devamlı kışkırtıyorlar. Ankara'nın bir CHP'li bayan milletvekili var. Bir kez Ankaragücü'nün maçına gitti sürekli olarak kaşkol takarak hiç bir katkı sağlamadan şov yapıyor" şeklinde konuştu.

"ANKARA'YA YENİ STATLAR GELİYOR"

Ankara için yeni statların gündemde olup olmadığı soruları üzerine de Başkan Gökçek, "Allah nasip ederse hem Cumhurbaşkanımız hem de Başbakanımızın vaadi var. Seçimden önce başlayacaktık ama olmadı. Arazisi temin edildi. Eskişehir Yolu'nda, Ümitköy Kavşağında sağ tarafta eski Zırhlı Tümen'e ait olan yerde 41 bin kişilik bir stat yapılacak. İnşallah 2-3 sene içinde biter diye düşünüyorum. Bu stat genellikle büyük maçlarda açılacak. Uluslararası maçlar burada olacak" ifadelerini kullandı.

Belediye olarak da Eryaman'da 15 bin kişilik yeni stat yaptıklarını ifade eden Gökçek, "Gençlerbirliği de, Osmanlıspor da temenni ederim orada oynarlar. Gerçi statlarımız çoğaldı. İsterse Gençlerbirliği Yenikent'te oynar. Bu stadı restore ettik, mükemmel hale getirdik" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İhlas Haber Ajansı Batuhan Yaşar Melih Gökçek Ankaragücü Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title