Haberler

Gökçek: "Ankaragücü'ne Sahip Çıkacağız"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Ankaragücü’ne sahip çıkacağız. Ankaralı iş adamlarını toplamak istiyorum.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, " Ankaragücü'ne sahip çıkacağız. Ankaralı iş adamlarını toplamak istiyorum. İş adamlarıyla beraber olup Ankaragücü'ne sahip çıkalım istiyorum" dedi.

İhlas Haber Ajansı (İHA) ve TGRT Haber Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar'ın sunduğu "Neler Oluyor" programına konuk olan Gökçek, Ankaragücü ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Gökçek, Osmanlıspor'un Süper Lig'e çıkması ile ilgili, "Çok mutluyum" diyerek duygularını dile getirdi.

Başkan Gökçek, direkt olarak takımla ilgilenmediğini belirterek, "Oğlum ilgileniyor. Takımı da o kuruyor seçmeleri de o yapıyor. Zaman içinde değişik bir takım kurmayı düşünüyor. Türkiye'de bir ilki gerçekleştirmeyi çalışacak. O sistemi başarırsa, sportif başarının da onun ardından geleceğine inanıyorum" dedi.

Geçtiğimiz yıllarda Ankaraspor'un ayak oyunlarıyla küme düşürüldüğünü hatırlatan Başkan Gökçek, "O zamanki federasyon başkanının bize yaptığı oyundu. Geçte olsa 4-5 sene sonra o günleri atlattık. ve bugünlere geldik. Artık Ankaraspor, Osmanlıspor olarak ligde. Mahmut Özgener federasyonunun bize yaptığı azizliği de bu suretle atlatmış olduk" ifadelerini kullandı.

"ANKARAGÜCÜ'NE DESTEK OLACAĞIZ"

Ankaragücü'ne sahip çıkmaya karar verdiklerini de belirten Başkan Gökçek, "Ankaragücü'nün çok ciddi bir borç yükü var. Sadece takımın futbolcularına verilmesi için yaklaşık 20 milyon lira para gerekiyor. Bu para geçmiş dönemdeki futbolculara verilecek. Ciddi vergi borçları vardı. Bu borçlar yapılandırmayla takvime bağlandı. Orada bir sorun kalmadı" diye konuştu.

Ankara'daki iş adamlarını toplayarak Ankaragücü'ne destek olmaları için çağrıda bulunacağını vurgulayan Başkan Gökçek, "Karar verdik, Ankaragücü'ne sahip çıkacağız" dedi.

Ankaragücü'nün Ankara'nın köklü bir takımı olduğunu dile getiren Başkan Gökçek, "Maalesef bu takımın içinde Cumhuriyet Halk Partisi tarafından yönlendirilen çok ciddi bir ekip var. Kısmen MHP'li bir ekip var. Onlar devamlı kışkırtıyorlar. Ankara'nın bir CHP'li bayan milletvekili var. Bir kez Ankaragücü'nün maçına gitti sürekli olarak kaşkol takarak hiç bir katkı sağlamadan şov yapıyor" şeklinde konuştu.

"ANKARA'YA YENİ STATLAR GELİYOR"

Ankara için yeni statların gündemde olup olmadığı soruları üzerine de Başkan Gökçek, "Allah nasip ederse hem Cumhurbaşkanımız hem de Başbakanımızın vaadi var. Seçimden önce başlayacaktık ama olmadı. Arazisi temin edildi. Eskişehir Yolu'nda, Ümitköy Kavşağında sağ tarafta eski Zırhlı Tümen'e ait olan yerde 41 bin kişilik bir stat yapılacak. İnşallah 2-3 sene içinde biter diye düşünüyorum. Bu stat genellikle büyük maçlarda açılacak. Uluslararası maçlar burada olacak" ifadelerini kullandı.

Belediye olarak da Eryaman'da 15 bin kişilik yeni stat yaptıklarını ifade eden Gökçek, "Gençlerbirliği de, Osmanlıspor da temenni ederim orada oynarlar. Gerçi statlarımız çoğaldı. İsterse Gençlerbirliği Yenikent'te oynar. Bu stadı restore ettik, mükemmel hale getirdik" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İhlas Haber Ajansı Batuhan Yaşar Melih Gökçek Ankaragücü Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title