Haberler

Gökçek, Altepe ve Topbaş'tan Selfie

Antalya’da belediyeler istişare toplantısına katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe birlikte selfie çektirdi.

Antalya'da belediyeler istişare toplantısına katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe birlikte selfie çektirdi.

Antalya'da AK Parti'nin düzenlediği belediyelerle istişare ve değerlendirme toplantısına Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe katıldı. Sosyal medya hesabından Altepe ve Topbaş ile birlikte çektiği selfie fotoğrafını paylaşan Gökçek, "İstanbul ve Bursa büyükşehir belediye başkanlarımızla Antalya belediyeler istişare toplantısından twit alemine gönül dolu selamlar" diye yazdı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kadir Topbaş Recep Altepe Melih Gökçek Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title