Haberler

Gökçebey Kaymakamı Bilgin'den Yeni Yıl Mesajı

Gökçebey Kaymakamı Bünyamin Bilgin Yeni yıl dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Gökçebey Kaymakamı Bünyamin Bilgin Yeni yıl dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Kaymakam Bilgin mesajında,"Şüphesiz ki, her yeni yıl umut ve beklentileri de beraberinde getirmektedir. Bu bakımdan geleceğimizin ümit ettiğimiz gibi olması için hepimizin üzerine önemli sorumluluklar düşmektedir. Aynı ilçede yaşayan insanlar olarak bizlerin en önemli sorumluluğunun, birbirimize karşı yardımsever, anlayışlı ve hoşgörülü davranmak olduğunu unutmayalım.

Bununla birlikte, daha güzel bir gelecek için hepimizin dünün muhasebe ve mukayesesini en iyi şekilde yapmalıyız. Başta kamu kurumları olmak üzere, sivil toplum kuruluşları ve toplumun tüm kesimleriyle birlikte el ele, gönül gönüle vererek daha iyiye ulaşmak için daha çok çalışmalı, yeni bir şevk ve enerjiyle önümüzdeki tüm engelleri aşıp Gökçebey'imizin sesini daha gür duyurabilmemiz için üzerimize düşen görevleri yerine getirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılın ülkemize, milletimize, tüm insanlığa, huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ederim. Hizmet etmekten onur duyduğum Saygıdeğer Gökçebeyli hemşerilerimin ve kamuda görev yapan arkadaşlarımın yeni yılını en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım"dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gökçebey Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title