Haberler

Gökçebey'de Sağlıklı Yaşam Eğitimi

Güncelleme:

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde, Toplum Sağlığı Merkezi ile HEM Müdürlüğü "Sağlıklı Yaşam Eğitimi" toplantısı düzenledi.

Zonguldak'ın Gökçebey İlçesinde, Toplum Sağlığı Merkezi ile Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından "Sağlıklı Yaşam Eğitimi" toplantısı düzenlendi.

Kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen toplantıya muhtarlar yoğun ilgi gösterirken, Toplum Sağlığı Doktoru Kezban Yavuz sağlıklı yaşam eğitimi ile ilgili bilgi verdi. Yavuz, "Her köyde vereceğimiz eğitimde vatandaşlarımızın yararlanmasını bekliyoruz" dedi.

Halk eğitimi Merkezi Müdürü Hüseyin Recep Topal, merkezde ve köylerde yapılan seminerlerle ilgili bilgiler paylaştı. Topal, "2012-2013 eğitim öğretim yılı başından bu güne kadar, merkez ve köylerde fotoğrafçılık, Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu Eğitimi, Kur'an-ı Kerim Usta Öğreticiliği, Tüketici Hakları, Toplum Sağlığı, Gıda da Tüketiciyi Bilinçlendirme seminerleri verildi. Umarım bu tür seminerler toplumumuzun gelişmesine ve değişimine yararlı olmuştur. Yapacağımız Sağlıklı Yaşam Eğitimi semineri de dikkat ve titizlikle planlanarak uygulamaya koyacağız. Başta Toplum sağlığı personeline, Halk Eğitimi Merkezi personeline siz değerli muhtarlara desteklerinizden dolayı teşekkür ederim" diye konuştu.

Muhtarlarla karşılıklı görüşmeler yapılırken, Dr. Yavuz ve Topal, toplantıya katılımlarından dolayı muhtarlara teşekkür ettiler. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halk Eğitimi Merkezi Zonguldak Gökçebey Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title