Haberler

Gökçebey Beü'de Görev Değişimi

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Gökçebey Mehmet-Mithat Çanakçı Yüksekokulunda görev yapan Okul Müdürü Yrd Doç. Dr. Bülent Haner'in yerine Öğretim Görevlisi Özlem Bahadır atandı.

BEÜ'de daha önceleri asın, Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğünde Koordinatör Yardımcısı olarak görev yapan Bahadır, okul müdürlüğü görevine atandığı kaydedildi. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümünden 1995 yılında mezun olan Öğr. Gör. Özlem Bahadır, ardından Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Halkla İlişkiler Ana Bilim Dalında Yüksek Lisansını tamamladı. Halen Bülent Ecevit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Ana Bilim Dalı Doktora Programına devam eden Bahadır, yönetim ve organizasyon alanında doktora tez çalışmasını sürdürüyor. 2010 yılından bu yana, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Gökçebey Mithat Mehmet Çanakcı Meslek Yüksekokulu kadrosunda Öğretim Görevlisi olarak görev yapan Bahadır, 1996 - 2004 yılları arasında ülkemizin önde gelen işveren kuruluşlarından MESS'in (Türkiye Metal Sanayicileri İşveren Sendikası) İstanbul'daki Genel Merkezinde Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Uzmanı olarak görev yaptı. Evli ve bir çocuk annesi olan Bahadır, İngilizce biliyor. Atama ile ilgili olarak açıklama yapan Bahadır, "Üniversitemiz ve Gökçebey ilçemiz için son derece değer taşıyan yüksekokulumuzu geliştirmek ve güçlendirmek amacıyla, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da çalışmalarımızı özveriyle sürdüreceğiz. Önceki değerli Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Bülent Haner'in hizmetlerinin de her zaman şükranla anacağım. Bu bir hizmet yarışıdır. Temel amacımız, yüksekokulumuzun hem eğitim alanında hem de fiziksel yatırımlarla geleceğe güçlenerek taşınmasıdır. Bu yöndeki gayretlerimizde, başta Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Özer olmak üzere, Gökçebey halkının ve yöneticilerinin değerli destek ve katkılarını bizlerden esirgemeyeceklerine gönülden inanıyorum" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Ecevit Üniversitesi Marmara Üniversitesi Gökçebey Çanakçı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title