Haberler

Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu İlk Mezunlarını Verdi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ilk mezunlarını verdi.

Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. H. Rıdvan Yurtseven, otelde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, ilk mezunlarını verdikleri günde yanlarında olan herkese teşekkür etti.

Hem sevinci hem de hüzünlü bir günü birlikte yaşadıklarını anlatan Yurtseven, "Öğrencilerimizden bundan sonraki yaşamlarında 3 şey istiyorum. Birincisi eğitimden vazgeçmemeliler, ikincisi ülkelerini sevmeliler, üçüncüsü ise kendilerini sevsinler. Gözlerinizdeki ışıltı hiç kaybolmasın, biz sizi unutmayacağız ne şimdi ne daha sonra. Yolunuz açık olsun" dedi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Feyzi Uğur ise törende duygulandığını ifade ederek, "Hem öğrencilerimizi hem de hocalarımızı kutluyorum. Artık bizim görevimiz bitti ama sizler evlatlarınızın peşini bırakmayınız. Öğrencilerimize de birkaç söz söylemek isterim, buradan mezun oldunuz, diploma aldınız. Bu belge çok önemli. Çanakkale pek çok şeyin anlam bulduğu bir toprak, siz bu toprakların havasını soludunuz, suyunu içtiniz ve ekmeğini yediniz. Lütfen bunun da her zaman değerini bilin" diye konuştu.

Konuşmaların ardından mezun öğrencilere diplomaları verildi. - Çanakkale

Kaynak: AA / Yerel

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gökçeada Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title