Haberler

Gökçeada'da Hayat Normale Döndü

Çanakkale’nin Gökçeada ilçesinde, dün akşam yaşanan selin ardından gündüz saatlerinde hayat normale döndü.

Gökçeada’da, dün gün boyu yağan yağmur akşam saatlerinde şiddetini arttırmış, Çınarlı deresinin taşması sonucu, cadde ve sokaklar sular altında kalmıştı. Gece yağışın etkisini kaybetmesiyle birlikte Gökçeada belediyesi ekipleri, sel sularını tahliye etti. Suların çekilmesinin ardından ise günün ilk ışıklarıyla birlikte cadde ve sokaklarda temizlik çalışmaları başlatıldı.

Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, "Kuvvetli yağıştan dolayı yüksek kesimlerden gelen su nedeniyle Çınarlı deresi taştı. Sel suları küçük bir alanda etkili oldu. Yaptığımız çalışmaların ardından olumsuzlukları giderdik. Ada'da hayat normale döndü. Şu anda herhangi bir sorun yok. Belediye ekiplerimiz etkilenen alanda temizlik çalışması yaptı. Herhangi bir can kaybı, yaralımız yok. 4 konut ile 8-9 işyerini su bastı" dedi.

VURAL BOZOK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gökçeada Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title