Haberler

Gökçeada'da Bir Caminin Külahı Devrildi

Güncelleme:

Kuzey Ege'de etkili olan fırtına, Gökçeada ilçesinde bir caminin külahının devrilmesi ve iki evin çatılarının hasar görmesine yol açtı.

Kuzey Ege'deki kuvvetli fırtına- Zaman zaman şiddetini artıran ve saatteki hızı 60 kilometreye ulaşan fırtına yüzünden Gökçeada'da bir caminin külahı devrildi, iki evin çatıları hasar gördü Kuzey Ege'de etkili olan fırtına, Gökçeada ilçesinde bir caminin külahının devrilmesi ve iki evin çatılarının hasar görmesine yol açtı.İlçede dün öğleden itibaren etkili olan, akşama doğru şiddetini artıran ve saatteki hızı 60 kilometreye ulaşan fırtına nedeniyle Gökçeada'daki Fatih Camisi'nin külahı devrildi.Fırtınadan iki evin çatıları hasar gördü. Bazı iş yerlerinin önlerindeki buzdolapları da yıkıldı.Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, fırtına nedeniyle ilçeye ulaşımın durduğunu söyledi.Olumsuz hava koşulları dolayısıyla zaman zaman elektrik kesintisi yaşandığını ifade eden Çetin, "Bu kesintilerin nereden kaynaklandığı, arıza tespit cihazlarıyla belirlenebilecek. Hasar, deniz altındaki kablolardan mı kaynaklanıyor ya da başka bir noktada mı sıkıntı var, bunu Eceabat'tan gelecek ekip tespit edebilecek" diye konuştu. ..

Kaynak: AA / Güncel

Gökçeada Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title