Haberler

Göğsünüzü Gere Gere Sandığa Gidin

Güncelleme:

Kocaeli Tümsiad'ın Geleneksel Pikniğine Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık İle Birlikte Katılan Ak Parti Kocaeli Milletvekili Azize Sibel Gönül, Eşya Piyangosu Çekilişi Sırasında Yaptığı Konuşmada Herkesi Sandığa Davet Etti.

Hafta sonu Kartepe Seka Kamp Alanı'nda Kocaeli Tümsiad tarafından düzenlenen geleneksel piknik üyelerin ailelerinin katılımı ile renkli görüntülere sahne oldu. Tümsiad yöneticilerinin kusursuz ev sahipliğindeki piknik organizasyonuna Ak Parti Kocaeli Milletvekili Azize Sibel Gönül, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz da misafir oldu.

Etkinlikte bir konuşma yapan Ak Parti Kocaeli Milletvekili Azize Sibel Gönül, "Bu piknik dolayısıyla sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duymaktayım. Çekilişte derneğimiz bir pozitif ayrırımcılık yapmış. Aynı anayasa paketinde kadınlara yapılan pozitif ayırımcılık gibi bu çekilişi yalnızca bayanlara düzenlemiş. Kadınlar, çocuklar, yaşlılar, özürlüler, şehitlerimizin dul ve yetimleri, gazilerimiz, işte bu yeni refarandumda yani anayasa paketinde anayasa güvencesi altına alınmıştır. Onun için göğsünüzü gere gere sandığa gidin ve evet deyin" diyerek çekilişte kazanan talihlileri de belirledi.

Kaynak: Bültenler / Politika

Haberler

title