Haberler

Göğebakan Ailesinden CHP Tepkisi

Murat Göğebakan’ın amcası İsmail Göğebakan, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik’in cenaze töreninde konuşma yapmak istemesine ‘yeri değil’ cevabını verdiği için Seyhan Müftüsü Halil Uzun’un aynı gün tayinin çıktığı yönündeki iddiaların meclis gündemine taşınmasına tepki gösterdi.

Murat Göğebakan'ın amcası İsmail Göğebakan, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'in cenaze töreninde konuşma yapmak istemesine 'yeri değil' cevabını verdiği için Seyhan Müftüsü Halil Uzun'un aynı gün tayinin çıktığı yönündeki iddiaların meclis gündemine taşınmasına tepki gösterdi. İddiaların asılsız olduğunu ve konunun cenazelerine bile gelmeyen CHP Adana Milletvekili Faruk Loğoğlu'nun girişimleriyle meclise taşındığını kaydeden amca Göğebakan, ailesi üzerinden yapılan polemiğin siyasi çıkar malzemesi olarak kullanıldığını belirterek, "İlk önce bir gel, cenazenin sahibiyle görüş, bilgi sahibi ol ona göre hareket et kardeşim" dedi.

Adanalı şarkıcı Murat Göğebakan'ın, Yüreğir ilçesi Kozan Yolu'nda tuhafiye dükkanı işleten amcası İsmail Göğebakan, ünlü şarkıcının cenazesi sırasında yaşandığı iddia edilen "Yeri değil" polemiğine ateş püskürdü. Seyhan Müftüsü Halil Uzun'un "Yeri değil" diyerek Bakan Çelik'i konuşturmaması iddiası ve yaşanan polemik nedeniyle müftünün Mersin'e sürüldüğü iddialarını açıkça yalanlayan İsmail Göğebakan, aileleri üzerinden bir polemik oluşturulduğunu ve bunun Bakan Çelik'e mal edildiğini ifade etti. 50 yıldır CHP'ye hizmet ettiğini belirten İsmail Göğebakan, Murat Göğebakan'ın ölümünden sonra Başbakan Erdoğan'ın bir an olsun ilgisini eksik etmezken, CHP'den hiç kimsenin cenazeye gelmemesine sitem etti. Faruk Loğoğlu'nun başsağlığı bile dilemeden, olayın aslını bilmeden böyle bir iddiayı meclis gündemine taşıdığını öne süren İsmail Göğebakan şöyle konuştu:

"Kendisine derim ki Loğoğlu, günaydın. Bu haberi meclise taşıman için ilk önce yerinde bilgilen ondan sonra bunu meclise mi taşıyorsun ne yapmak istiyorsan yap. Ama asılsız haberleri bizim üzerimizden polemik amacıyla bir takım siyasi çıkar menfaatleri içerisinde bunu yapmanızdan dolayı kınıyorum. Benim hiçbir şekilde sağ kanala 50 yıldan bu yana elim hiçbir zaman gitmedi ama sayın Recep Tayyip Erdoğan bana yüreğini açtı ve cenazenin baştan sonuna kadar ev sahipliğini üstlendi. Sayın Loğoğlu ne yanıma geldi ne de acımı paylaştı. Asılsız haberler yapma koşuluyla bunlar sanki at yarışı oynarcasına hareket içinde bulunuyorlar. İlk önce bir gel, cenazenin sahibiyle görüş, bilgi sahibi ol, oluş ya da olmamış ona göre hareket et kardeşim. Ben acımı dahi yaşayamazken bu gibi polemiklerin yaşanması beni üzdü." - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Murat Göğebakan Ömer Çelik Halil Uzun Seyhan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title