Haberler

    God Of War Yapımcısının İptal Edilen Oyunu Hakkında Bilgiler

    Mahmut Saral - -

    Geçtiğimiz şubat ayına döndüğümüzde, ünlü God of War serisinin hazırlayıcısı Sony Santa Monica'da işlerin pek iyi gitmediğine tanıklık etmiştik. Stüdyo, Sony'nin yeni nesil konsolu PlayStation 4 için yeni bir IP, yani yepyeni bir oyun üzerinde çalışıyordu, ancak daha sonra bu oyunun iptal edilmesine ve bazı geliştiricilerin işten çıkarılmasına karar verilmişti. Bu yeni yapım hakkında bir bilgi paylaşılmamıştı, ancak şimdilerde birkaç ufak detay geldi diyebiliriz. Tabii bu saatten sonra bir işe yarar mı, tabii ki hayır.


    Jonathan Hawkins, eskiden bu ekipte yer alan isimlerden bir tanesi ve Baş Bölüm Tasarımcı olarak görev yapıyordu. Hawkins'in Linkedin profilindeki bazı bilgiler, bu iptal edilen oyun hakkında bazı bilgiler veriyor. İptal edilen oyun, ufak bir ekiple geliştirilen ve açık dünya olarak tasarlanan bir oyunmuş. Projeye 2010 yılında başlanılmış ve 2014'e kadar da 4 yıl boyunca üzerinde çalışılmış.Ne var ki duyurusu gelmeden de iptal haberiyle karşılaşmıştık.


    Neyse, biz önümüzdeki God of War oyunlarına bakalım en iyisi. Stüdyonun en başarılı serisi olan God of War, son olarak Ascension ile karşımıza çıkmıştı, ancak herkesin bildiği ve beklediği gibi PlayStation 4 için de en azından bir tane God of War oyunu hazırlanacak. Yeni serüvenin 3. oyunun ardından hikayeyi devam ettireceği tahmin ediliyor.


    God of War: Ascension - (PS3) İnceleme



    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral Santa Monica Sony Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title