Haberler

Göçük İşyerini Eşyalarıyla Birlikte Yuttu

Gaziantep'te bir işyerinde yaklaşık 6 metre genişliğinde 15 metre derinliğinde meydana gelen göçük, görenleri hayrete düşürdü. İşyerindeki eşyaları da yutan göçük nedeniyle yan taraftaki 3 katlı binanın yıkılması ihtimali endişeye neden oldu.

Edinilen bilgiye göre, otomobil tamircisi Ramazan Aksu sabah saatlerinde Çamlıca Mahallesi Nuri Pazarbaşı Caddesi üzerindeki iş yerine geldi. İşyerini açtığında gördüklerine inanamayan Ramazan Aksu, durumu hemen esnaf komşularına gösterdi. İş yerinin ortası tamamen çökmüş ve içerde bulunan eşyaların açılan çukura düştüğünü gören iş yeri sahibi durumu belediye ekiplerine bildirdi. 6 metre genişliğinde 10-15 metre derinlikte oluşan çukur, iş yerinde bulunan her şeyi yutarken dükkanda bulunan ve dükkanın

arka kısmında bulunan araç ise askıda kaldı. İşyeri sahibi Ramazan Aksu sabah saatlerinde büyük bir şok yaşadığını ifade ederek, "Sabah işyerimi açtığımda ortasında kocaman bir çukur gördüm. Ortada briketler, egzozlar ve bazı eşyalar vardı. Bunların hiç biri ortada yoktu ve hepsini de çukur yutmuştu. Şimdi buranın altının daha önceden mağara olduğunu öğrendim. Ama bu olay bizim çalıştığımız bir saate olsaydı kurtulma şansımız yoktu" dedi.

Yoldan geçen vatandaşlar ise iş yerinde açılan çukura meraklı gözlerle baktı. Bu sırada çukurun meydana geldiği iş yerinin hemen bitişiğinde bulunan bir 3 katlı bina dikkat çekiyor. Çökme nedeniyle binanın yeraltındaki kolanları da ortaya çıktı. Vatandaşlar 3 katlı binanın yıkılmasından endişe ediyor. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Çamlıca Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title