Haberler

Glorıa Cup'ta Şampiyon Vakıfbank

Antalya'da düzenlenen 1. Gloria Cup Uluslararası Voleybol Turnuvası'nda, Vakıfbank Spor Kulübü şampiyon oldu.

Antalya'da düzenlenen 1. Gloria Cup Uluslararası Voleybol Turnuvası'nda, Vakıfbank Spor Kulübü şampiyon oldu.

Serik'e bağlı Belek turizm merkezindeki Gloria Sports Arena'da düzenlenen 4'lü turnuvanın son maçında Vakıfbank ile Volero Zurich karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın çekişmeli geçen ilk setini Vakıfbank 25-22 kazandı. İkinci sete hızlı başlayan Volero Zurich üst üste sayılar almasına rağmen setin sonlarına doğru üstünlüğü rakibine kaptırınca, bu seti de Vakıfbank 25-21 kazandı. Setlerde durumu 2-0'a getiren Vakıfbank, son seti sergilediği rahat oyunla 25-18 kazanarak, karşılaşmayı 3-0 önde tamamladı.

Vakıfbank, bu skorla Gloria Cup Uluslararası Voleybol Turnuvası'nda şampiyonluğu elde ederken, Volero Zurich ikinci, Azeryol Baku üçüncü, Nova KBM Branik Maribor ise dördüncü oldu.

Karşılaşmanın ardından Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özaltın ve Gloria Sports Arena Genel Müdürü Richard Ungerhofer'in katıldığı ödül töreni düzenlendi. Toplam 90 bin euro para ödülünün dağıtıldığı turnuvada, birinciye 35 bin, ikinciye 25 bin, üçüncüye 20 bin, dördüncüye de 10 bin euro ödül verildi. Turnuvanın en iyi oyuncusu seçilen Vakıfbank'tan Carolina Del Pilar Costagrande'nin ödülünü eski milli voleybolcu Arzu Savaş verdi.

Turnuvanın şampiyonu Vakıfbank'a kupasını Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil ve Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özaltın verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Vakıflar Bankası Nuri Özaltın Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title