Haberler

Global Yatırım Holdıng A.s. Ozel Durum Acıklaması (Guncelleme) 26.08.2014 19:23:16

KAP:GLOBAL YATIRIM HOLDING A.S. / GLYHO [] OZEL DURUM ACIKLAMASI (GUNCELLEME) 26.08.2014 19:23:16

KAP : GLOBAL YATIRIM HOLDING A.S. / GLYHO [] OZEL DURUM ACIKLAMASI (GUNCELLEME) 26.08.2014 19: 23: 16

OZEL DURUM ACIKLAMASI (GUNCELLEME)

---------------------------------------------------------------------------------------------

ORTAKLIGIN ADRESI : RIHTIM CAD. NO: 51 KARAKOY/ISTANBUL TELEFON VE FAKS NUMARASI : 0.212.244 60 00 0.212.244 61 61 E-POSTA ADRESI : INVESTOR@GLOBAL.COM.TR ORTAKLIGIN YATIRIMCI/PAY SAHIPLERI ILE ILISKILER BIRIMININ TELEFON VE FAKS NUMARASI : 0.212.244 60 00 0.212.244 61 61 ORJINAL ACIKLAMANIN TARIHI : 18.07.2014 YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS BIR ACIKLAMA MI? : HAYIR OZET BILGI : LIZBON KRUVAZIYER TERMINALI DEVIR ISLEMLERI VE CREUERS HISSELERININ DEVRI ISLEMI

---------------------------------------------------------------------------------------------

SIRKETIMIZIN %100 BAGLI ORTAKLIGI OLAN GLOBAL LIMAN ISLETMELERI A.S.'NIN ('GLOBAL LIMAN'), RCL CRUISES LTD. ('RCL'), CREUERS DEL PORT DE BARCELONA, S.A. ('CREUERS') VE GRUPO SOUSA - INVESTIMENTOS SGPS LDA ('SOUSA') ILE BIRLIKTE KURDUKLARI ORTAK GIRISIM GRUBU VASITASIYLA, LIZBON KRUVAZIYER TERMINALI KAMU HIZMETI IMTIYAZININ SINIRLI IHALE YONTEMIYLE IHALESI'NDE ('IHALE') KAZANAN TARAF OLMALARI SEBEBIYLE IHALE'YE ILISKIN IMTIYAZ SOZLESMESI'NIN 18.07.2014 TARIHINDE IMZALANDIGINI 18.07.2014 TARIHLI OZEL DURUM ACIKLAMAMIZLA KAMUOYUNA DUYURMUSTUK.

GLOBAL LIMAN, IHALE KAPSAMINDA, LIZBON KRUVAZIYER TERMINALI'NIN, ORTAK GIRISIM GRUBU'NUN KURMUS OLDUGU LCT-LISBON CRUISE TERMINALS, LDA UNVANLI SIRKETE LIZBON LIMAN BASKANLIGI TARAFINDAN FIZIKI DEVIR ISLEMLERININ 26 AGUSTOS 2014 TARIHINDE GERCEKLESTIGINI SIRKETIMIZ'E BILDIRMISTIR. DEVIR ISLEMININ TAMAMLANMASINDAN SONRA, LIZBON KRUVAZIYER TERMINALI'NIN INSAASINA BASLANACAK OLUP, 24 AY ICERISINDE INSAATIN TAMAMLANMASI BEKLENMEKTEDIR. LIZBON KRUVAZIYER TERMINALI, 2 MILYON YOLCU KAPASITESINE SAHIP OLACAK OLUP 13,000 M2 KAPALI ALAN OLMAK UZERE ACIK ALANLAR DA DAHIL TOPLAM 16,618.9 M2 ALANA KURULACAKTIR. LIZBON KRUVAZIYER TERMINALI'NIN TOPLAM RIHTIM UZUNLUGU 1425 METREDIR.

OTE YANDAN, GLOBAL LIMAN'IN RCL CRUISES LTD. ILE ('RCL') ORTAK OLDUGU BARCELONA PORT INVESTMENTS, S.L ('BPI')'IN, BARSELONA LIMANI'NI ISLETEN VE MALAGA LIMANI'NIN %80 HISSESI ILE SINGAPUR LIMANI'NIN %40'I HISSESINE SAHIP OLAN CREUERS DEL PORT DE BARCELONA, S.A. ('CREUERS')'TE HALI HAZIRDA % 43 ORANINDA HISSEDAR OLDUGU VE BPI ILE YAPILAN GORUSMELERDE, IZIN VE ONSARTLARIN TAMAMLANMASINI MUTEAKIP, BPI'IN CREURS'IN %57 ORANINDAKI BAKIYE HISSESINI DEVIR ALMASI VE ESZAMANLI OLARAK GLOBAL LIMAN'IN BPI'DAKI MEVCUT HISSE ORANININ %62'YE CIKARILMASI HUSUSUNDA (HER IKI ISLEM BIRLIKTE 'HISSE DEVRI') MUTABAKATA VARILARAK 8 TEMMUZ 2014 TARIHI ITIBARIYLE SOZLESME IMZALANDIGINI VE BOYLELIKLE, HISSE DEVRI'NIN TAMAMLANMASI ILE BIRLIKTE GLOBAL LIMAN'IN BPI'DAKI HISSE ORANININ %62, BPI'IN CREURS'DEKI HISSE ORANININ %100 OLACAGINI 08.07.2014 TARIHLI OZEL DURUM ACIKLAMAMIZLA KAMUOYUNA DUYURMUSTUK.

GLOBAL LIMAN, CREUERS HISSELERININ DEVRI ISLEMINE YONELIK IZIN VE ON SARTLARLA ILGILI HAZIRLIKLARIN DEVAM ETMEKTE OLDUGUNU VE CREUERS HISSELERININ DEVRI ISLEMININ YAKLASIK ORTALAMA 88 MILYON EURO BEDELINDEKI DEGERLEME UZERINDEN YAPILACAGINI SIRKETIMIZ'E BILDIRMISTIR.

GELISMELER HAKKINDA KAMUOYUNA BILGI VERILMEYE DEVAM EDECEKTIR.

YUKARIDAKI ACIKLAMALARIMIZIN, KURULUN SERI: VIII NO: 54 SAYILI TEBLIGI'NDE YER ALAN ESASLARA UYGUN OLDUGUNU, BU KONUDA/KONULARDA TARAFIMIZA ULASAN BILGILERI TAM OLARAK YANSITTIGINI; BILGILERIN DEFTER, KAYIT VE BELGELERIMIZE UYGUN OLDUGUNU, KONU ILE ILGILI BILGILERI TAM VE DOGRU OLARAK ELDE ETMEK ICIN GEREKLI TUM CABALARI GOSTERDIGIMIZI VE YAPILAN ACIKLAMALARDAN SORUMLU OLDUGUMUZU BEYAN EDERIZ.

SAYGILARIMIZLA,

GLOBAL YATIRIM HOLDING A.S.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Kaynak: KAP / Finans

Finans Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title