Haberler

Gli İşçilerinden Suriye'ye Yardım Kampanyası

Suriye’de yaşanan savaş’a duyarsız kalmayan GLİ işçileri kendi aralarında topladıkları yardım paketlerini İHH’ya teslim etti.

Suriye'de yaşanan savaş'a duyarsız kalmayan GLİ işçileri kendi aralarında topladıkları yardım paketlerini İHH'ya teslim etti. Hazırlanan koliler 15 Ocak'ta Kütahya'dan yola çıkacak.

Tavşanlı'da GLİ işçileri Suriye'de yaşanan iç savaşta mağdur olan insanlar için yardım kampanyası başlattı. Maden işçilerinin hazırladığı koliler Kütahya İHH Şubesi'ne teslim edildi.

Soğuk kış şartlarında Suriye rejiminin halka yönelik yıkım politikalarını protesto eden GLİ işçileri kışlık giysi, gıda ve ilaçlardan oluşan paketleri Yeni Mahalle'de ki bir evde depoladı. Yeterli yardım tedarik edildikten sonra İHH'nın Kütahya yetkilileriyle irtibata geçerek hazırlanan kolilerin Suriye'de savaş bölgesine ulaştırılması için yardım istedi. Konuya sıcak bakan İHH'da Tavşanlı'ya gelerek yardım paketlerini teslim aldı. Ayhan Cızık, "Tunçbilek işçileri olarak Suriye'de ki kardeşlerimize ulaştırılmak için yardım kampanyası başlattık. Savaş bölgesinde acı çeken kardeşlerimiz için battaniye, kışlık elbise, çocuk bezi, ilaç gibi ürünler tedarik ettik. Tavşanlı halkımız bu konularda çok duyarlı. Bizim bu girişimimizi benimseyen işçi arkadaşlarımdan Allah razı olsun. Burada topladığımız yardımlar 15 Ocak'ta Kütahya'dan tır ile yola çıkacak" dedi. (İÖ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tavşanlı Kütahya Suriye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title