Haberler

GKV'liler, Yazar Koray Avcı Çakman'ı Ağırladı

Güncelleme:

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları, çocuk kitapları ve öyküleri yazarı Koray Avcı Çakman'ı ağırladı.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları, çocuk kitapları ve öyküleri yazarı Koray Avcı Çakman'ı ağırladı. Yazar Koray Avcı Çakmak, düzenlenen söyleşide çocukların hayallerini dinleyerek onlara uzun uzun sohbet etti.

Öğrencilerle yaptığı söyleşide her mesleğin bir duruşu olduğunu anlatan Çakmak, öğrencilere uygulamalı olarak seçmek istedikleri mesleklerin heykel duruşlarını göstermelerini istedi.

Büyük bir keyifle dinledikleri söyleşinin ardından merak ettikleri soruları yazara yönelten GKV'liler iyi bir yazar olabilmenin sırlarını da öğrendi. GKV Konferans Salonunda gerçekleşen söyleşide öğrenciler de kendi hayallerini anlatma fırsatı buldu. Yazar, hayalin yazmada çok önemli bir yeri olduğunu bunun için hayal kurmanın insanın ufkunu açtığını anlattı.

Öğrencilerle çeşitli oyunlar da oynayan yazar, çocuklara seçmek istedikleri mesleği heykel gibi durarak anlatmalarını istedi. Öğrencilere çeşitli sorular soran yazar, öğrencilerin sorularına da içtenlikle cevap verdi. Çocuklar için bir dizi çalışması olan yazar, çocukların kendisi için önemli olduğunu ve öğrencilerle söyleşi yapmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Söyleşinin ardından GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Atanur Vergili, günün anısına Yazar Koray Avcı Çakmak'a bir şilt vererek söyleşi için teşekkür etti. Öğrenciler için kitaplarını da imzalayarak Yazar Çakmak gelecekte GKV Özel Okullarından ünlü yazarların çıkacağı müjdesini de vererek öğrencileri kutladı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Koray Avcı Gaziantep Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title