Haberler

GKV'liler Sahnede Destan Yazdı

Güncelleme:

GKV Özel Ortaokulu öğrencileri tarafından titizlikle sahneye hazırlanan oyun Şehitkâmil Kültür Merkezi'nde büyük bir davetli kitlesinin katılımıyla sahnelenirken oyunda öğrencilerin yüksek performansı ve sahne hâkimiyeti alkış aldı. CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker, GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcısı Kasım Ateş ve çok sayıda davetlinin katıldığı oyun büyük beğeni gördü. Sahne sanatlarının GKV Özel Okullarında önemli bir gelenek olduğunun altını çizen GKV Ortaokulu Müdürü Ali Bozgeyik öğrencilerin bu alandaki yeteneklerinin de keşfedildiğini belirterek akademik başarıların temelinde öğrencilerin sosyal, sanatsal, sportif alanlarda aktif rol oynaması da yatıyor dedi.

Öğretmen ve öğrenciler el ele sahneye

Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı ve 2003 yılında sahneye koyduğu, bir ailenin yaşadığı trajikomik olayları anlatan Bana Bir Şeyhler Oluyor adlı komedi Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğretmen ve öğrencilerin birlikte sahneye hazırladığı, kostüm, dekor ve müzikleri birlikte hazırladığı son dönemlerin en çok dikkat çeken oyunları arasındaki yerini aldı. GKV Özel Okulları öğretmenlerinden Fuat Kozanoğlu, Nuray Bozyiğit, Talya Serenada Onan, Murat Kara ve Hayal Bazoğlu'nun sahneye hazırladığı oyunda GKV Özel Okulları öğrencilerinden Kerem Özçınar, Devin Barça Ercan, Elif Sude Özcan, Selin Nakıpoğlu, Öykü Naz Büyükçelik, Ceyda Sanem Yeşilyurt, Barış Utku Korkmaz, İlayda Kurt, Mehmet Ali Çakıcı, Şahsur Öz, Şenel Sözmen, Başar Sarp Alagöz, Özlem Akyazıcı, Mevlüt Yörük, Burak Peri, Melih Akçura, Batuhan Günal, Yaren Özeren, Efe Dayıoğlu, Sude Derici, Kaan Tidin, Elif Çiftçi, Sude Balkıs, Yeşim Ada Uçkun, Ilgaz Tezel, Cüneyt Göğüş, Nilsu Şeker ve Sena Uygun rol aldı. Nefes kesen gösterinin ardından GKV Özel Orta Okulu Müdürü Ali Bozgeyik ve GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcısı Kasım Ateş oyuncuları kutlayarak günün anısına birer çiçek verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yılmaz Erdoğan Mehmet Şeker Gaziantep Şeyhler Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
title