Haberler

Gkv'li Jimnastikçiler Bölge Şampiyonası Yolcusu

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu öğrencileri, 24-26 mart tarihlerinde Mersin’de gerçekleştirilecek olan bölge jimnastik şampiyonasına hazırlanıyor.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu öğrencileri, 24-26 mart tarihlerinde Mersin'de gerçekleştirilecek olan bölge jimnastik şampiyonasına hazırlanıyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen artistik jimnastik şampiyonasına katılarak il birinciliğini kazanan Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu öğrencileri Kuzey Karaca, Kıvanç Yiğit ve Ege Evran'dan oluşan minik erkekler takımı 24-26 Mart tarihleri arasında Mersin'de gerçekleştirilecek olan bölge şampiyonasına katılacak. Grup şampiyonası için yoğun bir çalışma maratonu uygulayan sporcular, Gaziantep'i en iyi şekilde temsil ederek, Türkiye şampiyonasına katılmayı hedefliyor. Minik erkekler A kategorisinde takım halinde il şampiyonu olan GKV'li öğrenciler yeni hedeflerinin bölge ve ardından Türkiye şampiyonluğunda da aynı başarıyı elde etmek istiyor. Grup şampiyonasına hazırlanan öğrencilere başarı dileyen GKV Özel İlkokulu Müdürü Mustafa Şenel, "Öğrencilerimizi erken yaşta sporla tanıştırmayı ve onları farklı spor branşlarında yetiştirmeyi amaçlıyoruz.12 öğrenciden oluşan Jimnastik takımımız aylardır antrenmanlarını aksatmadan ve hevesle sürdürmektedir. Takımı çalıştıran beden eğitimi öğretmenlerimiz özveri ile çalıştılar ve okulumuza başarılı bir takım daha kazandırdılar. Velilerimiz de çocuklarının sportif gelişimi için her zaman destek oldular. Okullarımız beden eğitimi öğretmenleri Mehmet Altan ve Recep Öztürk başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Küçük erkekler takımımız il birinciliğini elde etmesinin ardından Mersin'de yapılacak olan grup müsabakalarına katılmak üzere Mersin'e gidecektir. Yarışmaya katılacak olan öğrencilerimiz Kuzey Karaca, Kıvanç Yiğit ve Ege Evran'a başarılar diliyorum" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Türkiye Mersin Ege Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title