Haberler

GKV'li Eski Mezunlardan Yeni Mezunlara Diploma

Güncelleme:

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri'nden bu yıl mezun olan 118 öğrenci için düzenlenen kep töreninde eski mezunlar yeni mezunları uğurladı.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri'nden bu yıl mezun olan 118 öğrenci için düzenlenen kep töreninde eski mezunlar yeni mezunlara diploma vererek öğrencileri uğurladı.

Kuruluşunun 50. yıl dönümünü kutlayan GKV Özel Okulları'nın eski ve yeni mezunlarının buluştuğu kep töreninde, GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy ve Yönetim Kurulu Başkanı Celal Ersoy'a övgüler yağdı. 118 öğrencinin mezun olduğu GKV Özel Liseleri'nde geçmiş yıllara göre daha farklı bir kep töreni düzenlendi. Geçmiş yıllarda GKV Özel Okulları'ndan mezun olan ve bu gün mesleki kariyerlerinin en üst noktasında bulunan eski mezunlarda kep ve cübbelerini giyerek törene katıldı.

Düzenlenen törene Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Hanifi Aslan, GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, Yönetim Kurulu Başkanı Celal Ersoy, yönetim ve mütevelli kurulu üyeleriyle çok sayıda davetli katıldı.

Beyaz kepler içerisindeki eski mezunların salona girişi sırasında yaşanan heyecan konukları duygulandırırken bir birinden farklı kuşakların buluşma noktası olan kep töreninde bir ilkin yaşanması sağlandı. Türkiye'de yarım asırdır eğitim öğretim veren ve sürekli kendisini yenileyen nadir kurumlardan birisi olan GKV Özel Okulları'nın 50. yıl lise kep töreniyle ilgili yaptığı konuşmada eğitimin önemine değinen GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Atanur Vergili, "Mezuniyetler insan yaşamında ayrı yeri olan gurur ve umut veren unutulmaz anlardan biridir. Bugünün bizim için çok özel bir anlamı var çünkü Türk milli eğitimine yarım asırdır şan ve şerefle hizmet veren Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri'nin 50. yıl mezunlarını vermenin mutluluğunu paylaşıyoruz. Kurum kimliği, kültürü, geçmişi, birikimi, akademik ve sosyal saygınlığı, yönetimi ve kadrosu ile güçlü bir markaya dönüşen Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları olarak ülkemize başarılı, üstün nitelikli, aydın ve çağdaş gençler yetiştirmekten büyük bir onur duyuyoruz. Okul öncesinden liseye kadar tüm birimlerimizde kendimizi sürekli geliştirerek kentimizle özdeşleşen ve ulusal düzeyde kendini kabul ettirmiş bir GKV ekolü oluşturma konusunda emin adımlarla ilerliyoruz" dedi.

50. yıl mezunlarını uğurlamanın mutluluğunu yüreklerinde hissettiklerini ifade eden GKV Özel Liseleri Müdürü Fevzi Beşe ise, "Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları hayatın kendisidir. En zorlu sınavlarından en keyifli etkinliklerine kadar kolejliler; hayatı, yardımlaşmayı, takım olmayı, en zor konulara çalışmayı, en zorlu sınavlara hazırlanmayı, başarmayı, başarısıyla gururlanmayı, atasını saymayı, insanlığı sevmeyi kurumlarımızda öğrenirler. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları, çağdaş misyonu ve aydın vizyonu ile belirlediği değerleri doğrultusunda en iyi eğitimi ve öğretimi yapmayı kendisine ülkü edinmiştir. Bizler Gaziantep kolej vakfı özel liselerinin çalışanları işte yüce ülkenin ve bu paha biçilmez kıymetteki gençlerin birer rehberi, yol göstericisiyiz. İdarecisinden, öğretmenine, hizmetlisinden bahçıvanına servis şoförüne kadar her kolej çalışanı önce gençliğe ve aydınlık Türkiye'nin geleceğine çalışmayı kendisine görev edinmiştir. Bizlerin en büyük mutluluğu şuan karşımda bulunan bu gençlerin bilgi ve erdem ile parlayan gözleridir" diye konuştu.

GKV Kolej Mezunlar Derneği Başkanı Fuat Anlar yarım asırlık bir eğitim kurumunun mezunları olmaktan dolayı duydukları mutluluğu dile getirerek, "Bugün ülkemizin birçok kritik noktasında görev yapan üst düzey insanımız Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları bünyesinde yetişmiş ve üstlendikleri görevleri başarıyla yerine getiriyorlar" şeklinde konuştu.

Gaziantep Kolej Vakfı Fen Lisesi Birincisi Gözde Laden Erkanoğlu ve GKV Özel Anadolu Lisesi dönem birincisi Ayşe Gökçe Kutsal, konuşmalarında aldıkları eğitimde GKV Özel Okulları misyonunun önemine değinerek eğitimleri boyunca kendilerini yalnız bırakmayan GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy ve Yönetim Kurulu Başkanı Celal Ersoy'un şahıslarında bütün GKV ailesine teşekkür ettiler. Bayrak ve flama devir teslim töreninin ardından 2012-2013 eğitim-öğretim yılı GKV Özel Fen Lisesi okul 1'incisi Gözde Laden Erkanoğlu, GKV Özel Anadolu Lisesi okul 1'incisi ve fen alan 1'incisi Ayşe Gökçe Kutsal, GKV Özel Anadolu Lisesi eşit-ağırlık alan 1'incisi İrem Oral ve GKV Özel Anadolu Lisesi yabancı dil alan 1'incisi Beril Er'e ve 2012-2013 YGS'de ve katıldıkları diğer sınavlarda derece elde eden Ece Nur Kurt, İpek Erdoğan, Dilan Yağmur Kutlay, Sait Berk Barlas, Gözde Laden Erkanoğlu, Gözde Laden Erkanoğlu, İbrahim Mehmet Büyükarpacı, Sait Berk Barlas ve ipek Erdoğan'a birer teşekkür plaketi verildi.

GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Atanur Vergili, eğitim öğretim yılı boyunca gösterdikleri üstün gayret ve çalışmalardan dolayı GKV Özel Liseleri Müdürü Fevzi Beşe ve Müdür Yardımcıları Mevlut Duman, Ferhat Köreken, Mehmet Uçar ve Ülkü Ulutaş'a birer teşekkür plaketi verdi.

OKUL BİRİNCİLERİ KÜTÜĞE PLAKET ÇAKTI

Okul birincileri Ayşe Gökçe Kutsal ve Gözde Laden Erkanoğlu'nun yaş kütüğüne plaket çakmasının ardından diploma törenine geçildi. Önceki yıllardan farklı olarak GKV Özel Okulları'nın kuruluşunun 50. yıldönümü anısına bu yıl eski mezunlar yeni mezunlara diplomalarını verdi. Konukların alkışları arasında eski mezunların yeni mezunları kutlaması ve diploma vermesi duygulu anların yaşanmasına neden olurken sahnede oluşturulan muhteşem tablo herkesi adeta büyüledi. Törenin sonunda eski ve yeni mezunlar hep birlikte keplerini fırlatarak, sahnede adeta görsel bir şov yaptı. Diplomasını alan öğrenciler aileleriyle mutluluklarını paylaşırken bundan sora ki adımda yükseköğrenimlerini de başarıyla tamamlayarak Gaziantep'e dönmek istediklerini ifade ettiler.

Gecenin sonunda GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy ve Yönetim Kurulu Başkanı Celal Ersoy'a teşekkür ederek mutluluklarını paylaşan GKV'li mezunlar, okul idareci ve öğretmenleriyle de vedalaştı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Türkiye Gökçe Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title