Haberler

Gizli Miras - Roman

Güncelleme:

Peki, size kalan miras bir kasa şarap, bir kütüphane dolusu kitap olsaydı ne yapardınız? Kanı kanla yıkayabilir misiniz? İntikam almanın tek yolu tabanca ve şiddet midir? İhanetsiz aşkı bulmak bu kadar mı zor? İntikam; soğuk yenince mi, sıcak yenince mi lezzetli bir aştır? Tüm bu sorular beynine yıldırım gibi düşen Galip, vardığı yol ayrımında ne karar verecek? İstemediği halde kendini ortasında bulduğu bu savaştan aklı mı, duyguları mı galip çıkacak?

"Nefes almadan okuyacaksınız; az kalsın ölüyordum!"

Erdal DEMİRKIRAN

Dünyanın En Akıllı İnsanı

***

"Ruhları doyuruyor. İlk kapağı ile son kapağı arasında ki sayfaları ara vermeden okuduğum nadir bir çalışma. Yazarın karmaşık bir örüntüyü bu kadar dengeli anlatması çok ustaca."

Saffet KARAYAMA

***

"Her seferinde bir sonraki sırrı öğrenmek için bir solukta okuduğum bu eser; tek kelimeyle muhteşemdi. Yazar, sürükleyici hikâyesini güçlü ve anlamlı ifadelerle taçlandırmış."

Kamile ALTAN

***

"Romanı okurken bazen tüyleriniz diken diken oluyor, bazen de roman karakterinin yaşadığı çaresizliği aynen yaşıyorsunuz. En önemlisi hiçbir şey tahmin ettiğiniz gibi gelişmiyor. Gizli Miras'ı okurken her sürprize açık olun."

Sabahattin ÖZTÜRK

***

"Kırılma noktasını sonuç bölümüne alarak, okuyucunun kafasında o ana kadar yarattığı sona darbe vuran ilginç ve güzel bir çalışma."

Füsun ŞAKŞAK

***

"Aynı zamanda bir aşk hikâyesine ayna tutan Galip'in; yaşadığı gelgitleri ve hayatının alt üst olduğunu düşündüğü anda, yaşamın karşısına çıkardığı sürprizleri, etkileyici bir üslupla anlatıyor."

Sinem UĞURLU

***

"Hayatımda okuduğum kurgusu en iyi romandı. Olayların ilerisini tahmin etmem ilk kez bir kitapta işe yaramadı."

Eda TÜRKGENÇ

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title