Haberler

Gizli Bahçe'den Su Bazlı Pratik Ferahlık!

Güncelleme:

Gizli Bahçe'nin evde, ofiste, aracınızda avuçiçi pratik şişesiyle pratik ferahlık sunan 3 yeni su bazlı oda spreyi, 150 ml spreyli şişesinde yalnızca 2 TL satış fiyatıyla shop.eyupsabrituncer.com adresinde tüketicilerle buluşuyor.


Doğanın tatlı esintisini yaşanan tüm mekanlarda hissettiren Gizli Bahçe Su Bazlı Oda Spreyi ürünleri, Japon Kiraz Çiçeği, Kavun Mucizesi ve Bahar Tazeliği kokularını içeren yeni 150 ml'lik avuçiçi pratik şişesiyle shop.eyupsabrituncer.com online alışveriş sitesinde satışa sunuldu.

Gizli Bahçe Su Bazlı Oda Spreyi ailesine yeni eklenen Gizli Bahçe Bahar Tazeliği, Gizli Bahçe Kavun Mucizesi ve Gizli Bahçe Japon Kiraz Çiçeği ürünleri, serinin ilk üyesi olan Gizli Bahçe Okyanus Ferahlığı gibi halı, perde, yatak örtüsü, çamaşır ve kumaş gibi yüzeylerde, otomobillerde, güzel bir koku sağlamak için, ortamdaki istenmeyen kokulara karşı, yaşanan tüm mekanlarda güvenle kullanılabilir. Dört farklı kokusu ve pratik ambalajı ile bulunduğunuz her ortam için kullanım kolaylığı sağlarken, uzun süren kalıcı ve hoş kokulu ortamlar sunar.

JAPON KİRAZ ÇİÇEĞİ SU BAZLI ODA SPREYİ

Kiraz ağaçları ile dolu bir bahçenin içinden geçtiğinizi hissettiren Gizli Bahçe Japon Kiraz Çiçeği Spreyi, yaşanan tüm mekanların hoş kokmasını sağlayarak doğanın taze nefesini bulunduğunuz ortama getirir. Canlandıran ve yenileyen koku profilinin ruhunuzu, bedeninizi ve tüm çevrenizi sardığını hissedeceksiniz.

KAVUN MUCİZESİ SU BAZLI ODA SPREYİ

Küçük sarı kavunların enfes kokusunu anımsatan Gizli Bahçe Kavun Mucizesi Oda Spreyi, hoş kokulu bir ortam sunarak yazın tüm sıcaklığını hissettirir. Tazeleyici ve enerji verici koku profili zihninizi arındırırken, kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olur.

BAHAR TAZELİĞİ SU BAZLI ODA SPREYİ

Baharın en taze çiçeklerinin kokusunu sunan Gizli Bahçe Bahar Tazeliği Oda Spreyi, yaşanan tüm mekanların hoş kokmasını sağlayarak doğanın taze nefesini hissettirir.

GİZLİ BAHÇE OKYANUS FERAHLIĞI

Bırakın dalgaların egzotik köpükleri sizi her şeyden uzak, bir o kadar da huzurla dolu okyanus adalarına götürsün. Kendine has kalıcı bir koku profiline sahip bu şahane koku sizi uzun bir deniz yolculuğuna çıkaracak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title