Haberler

Gizem Karaca: Benim Kalbim Boş!

Güncelleme:

Son zamanlarda adı sıkça aşk dedikodularına karışan Gizem Karaca, özel hayatıyla ilgili itiraflarda bulunarak "Ne Berk'le ne de Anıl'la sevgiliyiz, kalbim boş!" dedi.

Son zamanlarda adı iki farklı kişiyle anılan Gizem Karaca, hakkında çıkan aşk dedikodularına açıklık getirdi.

STÜDYOYA GİRİP ŞARKI SÖYLEDİ

Gizem Karaca, Türk Kalp Vakfı yararına hazırlanan albüm için stüdyoya girdi. Funda Arar'ın 'Yak Gel' parçasını seslendiren Karaca, şarkıcılıkta iddialı olmadığını vurguladı. Karaca özel hayatı için ise çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"BERK'LE AYNI EVDE YAŞAMIYORUZ"

'Güzel Köylü'de başrol oynayan oyuncu, dizideki partneri Berk Cankat'la aşk yaşadıkları ve aynı evi paylaştıkları söylentilerini şöyle yanıtladı: "Bu bir dizi, yakınlaşma sahnesi elbette olacak. Aynı evde yaşamıyoruz. Birlikte olsaydık, bu bilinmezdi."

"ANIL'LA SEVGİLİ DEĞİLİZ"

'Survivor All Star' yarışmacılarından Anıl Tetik'le de adı anılan Karaca, bu konuda ise şunları söyledi: "Anıl çok sevdiğim bir arkadaşım. Giderken havaalanına kadar eşlik ettim. Onu destekleyen mesajlar atıyorum. Bu Anıl'la sevgili olduğumuz anlamına gelmez."

"KALBİM BOŞ"

"Kalbim boş, gönlüm hoş" diyen Karaca, dizisi sezon tatiline girer girmez Amerika'ya gidip yorgunluk atacağını açıkladı. Şu an için kalbinin boş olduğunu söyleyen Karaca; Gizem Karaca, "Berk'le aynı evde yaşamıyoruz. Anıl sevdiğim bir arkadaşım" diyerek hislerini özetledi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Türk Kalp Vakfı Gizem Karaca Funda Arar Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (59)

Erman AlmanyaMobil-IOS:

Kalbim boş diyor,Erkek arıyorum demiyor (çölde yaşayanlara söylüyorum). Bu kişi birinizin kız kardeşi olabilirdi değilmi?. Neden yorumlarınız art niyet taşıyor? Güzelliğine bir sınır çerçevesinde yorum yapabilirsiniz. Oyunculuğunu eleştirebilirsiniz. Fakat sapıklık ruhuyla yapılan yorumlar karşıdan "ne yazık ki bunlarda memleketimin insanı" dedirtiyor insana..Ayıptır,aile terbiyeniz bukadar mı düşük seviyede.. ALLAH gönlüne göre versin,bahtı ve geleceği açık olsun..

23
7
yanıtYanıtla
DATON OLYONMobil-IOS:

Ben senı yılardan berı bekliyorum oylar AKP

9
19
yanıtYanıtla
zalim:

FISTIK GBİSİN SEN YERİM SENİ HAMMMMM.

17
8
yanıtYanıtla
mehmet yavuz:

Türkıyenın tartısmasız en güzel kızı

7
13
yanıtYanıtla
TERLİ:

Çok önemli haber . Oylar Chp''ye. Yada Mehp ye. Hırsızlara , Terör örgütüne oy atmayın.

10
9
yanıtYanıtla
CecoMobil-IOS:

Dolduralım yavruuummmm

8
11
yanıtYanıtla
ha hamobilWeb@haberler.com:

Anıl bana kaldı.

11
8
yanıtYanıtla
Sade vatandaş Mobil-IOS:

Sana aşığım

8
10
yanıtYanıtla
JembeyMobil-IOS:

Ben doldurabilirim istersen .)

12
5
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

KARŞI KONULAMAZ BİR ÇEKİM KUVVETİN VAR. :D

9
8
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title