Haberler

Gizem'in Katiline 41 Avukattan Ret

Güncelleme:

Adana'da 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'i öldüren şüphelinin Baro'dan avukat talebini 41 avukat reddetti.

Adana'da 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'i öldüren şüphelinin Baro'dan avukat talebini 41 avukat reddetti. Bunun üzerine Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yazdığı yazı üzerine Baro şüpheliye avukat görevlendirdi.

KÜÇÜK GİZEM, EVİNİN ÖNÜNDE BIÇAKLANMIŞ VE YAKILMIŞ HALDE BULUNDU

Pazar günü evinin önünde oynarken kaybolan Gizem Akdeniz, gece Kabasakal Mezarlığı arkasındaki Rüzgarlı Tepe mevkiinde bıçaklanmış ve yakılmış halde bulundu. Polis, Gizem'i öldürdüğü ileri sürülen zanlının babasının amcasının oğlu olan S.A. olduğunu belirleyerek gözaltına aldı.

ZANLI SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Suçunu itiraf eden zanlı, sorgusunu ardından adliyeye sevk edildi. S.A., Adana Barosu'ndan avukat talebinde bulundu. Ancak baroya kayıtlı 41 avukat katil zanlısını savunmak istemedi.

BARO YÖNETİM KURULU BİR AVUKAT GÖREVLENDİRDİ

Cumhuriyet Başsavcılığı Baro'ya yazı yazdı. Yazının ardından baro, baro yönetim kurulu üyesi avukat Ahmet Faruk Ulaş'ı görevlendirdi. Ulaş'ın, katil zanlısının savcılıktaki sorgusuna katıldığı bildirildi. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı Akdeniz Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

semasema26@hotmail.com:

İLK DEFA AVUKATLARIN DOĞRU DÜZGÜN BİŞEY YAPTIĞINI DUYUYORUM

25
0
yanıtYanıtla
SABIRmmtaltunbas@hotmail.com:

ALLAH IM KİMSEYE EVLAT ACISI GÖSTERMESİN HELE BÖYLESİNİ HİÇ GÖSTERMESİN. ALLAH SABIR VERSİN AİLESİNE

20
0
yanıtYanıtla
mamuskaeminekilic06@hotmail.com:

bununla yan yana gelipte anlattiklarini dinleyecek avukatin allah yardimcisi olsun

16
1
yanıtYanıtla
fatossenolpinar01@hotmail.com:

Bende bir anneyim benimde bir evladım var..hic bir cocuk boyle olumu haketmiyor haketmez..mecburi savunan avukatın o insan bile diyemiyecegim sahısa en yüksek cazayı on gormesini arz ederim ve adanamdaki tüm avukatları boyle bir adiyi savunmak istemedikleri icin helal olsun diyorum o kücük melegin ailesinede rabbim sabırların en büyügünü versin..

16
0
yanıtYanıtla
ekrem göktepeekrem_gktp@hotmail.com:

haberi duyunca çok üzüldüm bunu yapan insan olamaz bir canidir gizem kızımıza ALLAH.tan rahmet diliyorum mekanı CENNET olsun AİLESİNEDE başsağlığı diliyorum

15
0
yanıtYanıtla
savaşserdarlar.1975@hotmail.com:

infazı getirin bunun gibi şerefsizlerin kellesini ben kesmeye gönüllü olurum

15
0
yanıtYanıtla
Alex Twinscitydropin@hotmail.se:

Allah mekanını cennet etsin yavru meleğin. O şerefsiz canının inşallah Allah belasını versin çekmesini acı kalmasın inşallah. Ailesinde Allah sabırlar versin yarabbim

14
0
yanıtYanıtla
pislikali.belge@hotmail.com:

Şunu bi bayrampaşaya atında kendine gelsin...

14
0
yanıtYanıtla
batmanlıozgunmaden@hotmail.com:

türkiye de çocuk cinayetleri tecavuz ve işkence yapan derhal taksim meydanında asılmalıdır ki bir daha böyle suçlar işlenmesin yoksa allah korusun her gün yenisi eklenecek-acilen devletimiz bu konuya çözüm getirsin

8
0
yanıtYanıtla
Alialikelliali@hotmail.com:

Cin isi Japon isi gel gor Turk isi! Iskence olacaksa bu gorevi severek uslenirim. Olum yok , yalcarsada yok . Ates uzerinde uzman kisi olarak bu dunyada cehenneme on hazirlik yaptirmada uzmaniz.

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title