Haberler

Gizem'in Katili: Gizem'in Çığlıkları Kulağımdan Gitmiyor

Güncelleme:

Sevdiği kızla evlenemediği için 6 yaşındaki kardeşini kaçırıp öldüren S.A. "Beni öldürün, Gizem'in çığlıkları kulağımdan gitmiyor" dedi.

Sevdiği kızla evlenmesine izin verilmediği için altı yaşındaki kız kardeşini kaçırıp vahşice öldüren katil zanlısı S.A.'nın "Beni öldürün, Gizem'in çığlıkları kulağımdan gitmiyor" dediği belirtildi.

İTİRAF ETTİ, TUTUKLANDI

Adana'da kaybolduktan iki gün sonra cesedi bulunan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'i öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Gizem Akdeniz'in babasının amcasının oğlu Süleyman A., cinayeti itiraf ettikten sonra 'çocuğu veya beden ve ruh bakımından kendini savunamayacak kişiyi öldürme, canavarca hisler veya eziyet çektirerek öldürme suçlarından' tutuklandı. 

İNTİHAR EDECEĞİNİ SÖYLEDİ, GÖZETİM ALTINA ALINDI

Süleyman A., Kürkçüler E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Burada Süleyman A. tek kişilik bir koğuşa alındı. Ancak, Süleyman A. cezaevinde kaldığı hücresinde sürekli intihar edeceğini söylemesinin ardından Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nin Adli Psikiyatri Ünitesi'nde gözetim altına alındı.

"BENİ ÖLDÜRÜN! GİZEM'İN ÇIĞLIKLARI KULAĞIMDAN GİTMİYOR"

Süleyman A.'nın görüştüğü psikiyatriste, "Beni öldürün, Gizem'in çağlıkları kulağımdan gitmiyor. Gece gözümü yumduğum zaman onu bıçakladıktan ve üzerine benzin döktükten sonra can çekişmesi gözümün önüne geliyor. Artık dayanamıyorum beni öldürün. Yoksa bir yolunu bulup ben kendimi öldüreceğim" dediği öğrenildi. Süleyman A.'nın 15 gün hastanede tedavi olacağı bildirildi. 

POLİS BÖYLE İKNA ETTİ: BARİ İTİRAF ET DE BİR MEZARI OLSUN

Adana'da kaybolduktan 2 gün sonra akrabası tarafından öldürülmüş halde bulunan Gizem Akdeniz cinayetini polisin duygusal baskı uygulayarak çözdüğü ifade edildi. Katil zanlısı Süleyman Akdeniz'e, “Herkesin bir mezarı olmalı. Bunu hak ediyor. Üstelik o daha çocuk ve senin akraban. Öldürdüğünü biliyoruz, bari yerini söyle de bir mezarı olsun. Annesi babası başında dua etsin” demesi üzerine zanlını ağlayarak, “Evet ben öldürdüm, sevdiğim kızı bana vermeyince ben de intikam almak için öldürdüm ama çok pişmanım” diyerek suçunu itiraf ettiği ortaya çıktı. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Akdeniz Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

Türkiyempoyrazyeli@gmail.com:

DEVLET NE HALE GELDİ BÖYLE? YAŞAMAK İSTEYEN GİZEM BEBEK 6 YAŞINDA VAHŞİCE KATLEDİLDİ; DEVLET ENGELLEYEMEDİ..! KATİLİ İSE ÖLMEK İSTİYOR AMA DEVLET ENGELLEMEK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPIYOR..! BİR KEZ DAHA ANLADIM Kİ KANUNLAR MASUMLAR VE KURBANLARIN YAŞAMASI İÇİN DEĞİL; VAHŞİLER VE KATİLLERİN YAŞAMASI İÇİN VAR BU ÜLKEDE..!

25
4
yanıtYanıtla
Türkiyempoyrazyeli@gmail.com:

ÖZÜR DİLERİM HİLAL HANIM DOĞRU DİYORSUNUZ DEVLETTEN BİLMEYECEĞİZ, ANAYASAYI HAZIRLAYAN 'GÜVESCİN VE KAFES KUŞLARI SEVENLER DERNEĞİ' VARYA ONDAN BİLECEĞİZ DEĞİL Mİ..! DOĞRU DİYORSUNUZ; DEVLET Mİ KOYUYOR SANKİ KANUNLAR, BENİMKİSİ DE LAF İŞTE..!

yanıt0
yanıt0
bahar yapicibaharyapici@hotmail.de:

YAKIN GITSIN !!!

27
0
yanıtYanıtla
hasan eyemyalan_marti@hotmail.com:

madem devlet birsey yapamıyor halka bıraksın ozaman halk cezasını verır o pisligin o itin o canının halk cezasını versın

25
1
yanıtYanıtla
yasemin bozyaseminb@gmail.com:

Alah belanı versin senin..beter ol.ölme sürün inşallah..

19
1
yanıtYanıtla
DUSTAdurmuscanturk@hotmail.com:

DİLERİM MEVLADAN KOLAY KOLAY CAN VEREMEZSİN İNŞAALLAH

20
0
yanıtYanıtla
...........@hotmail.com:

GEBR PİSLİK AŞAGILIK SEN ASILACAKSIN BIZDE SENI TASLASAK NE GUZEL OLUR SENIN CIGLIKLARIN BIZE MUZIK GIBI GELIR

19
0
yanıtYanıtla
NURCANnurcan_bidav@hotmail.com:

Neden idam gelmiyor daha kaç tane yavrumuz ölecekKaç tane daha ölmesi gerekiyor bi düşünün artık...Yada verecekler halkın eline halkta gereken cezayı verecek ki ibret olsun..Duyulsun artık sesimiz Hani Berkin Elvan ölünce halk sokağa dökülüyor hani kaç kişi yürüyor bu yavru içinn... Elbet bir gün Allah EL-KAHHAR ismiyle tecelli edecek...

12
0
yanıtYanıtla
dustadurmuscanturk@hotmail.com:

SENİ BENİM ELİME VERSELER

12
0
yanıtYanıtla
Hasan ERLeon@hotmail.com:

aynı suç amerikada işlenseydi,idam cezası uygulanırdı,avrupa ülkelerinde işlenseydi ayaklarında parangalar,boynunda zincirle karanlık hücresinde ömür boyu ceza alırdı,korkarım ülkemizde ise tam tersi uygulanır suçunu itiraf etti,mahkemedeki iyi hali,suçu ilk kez işlenmesi gibi uyduruklarla en kısa zamanda bu bebek katili de serbest kalır,korkarım ve korkarım katiller ceza kanununun esnekliğinden serbest bırakılıyorlar.

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title