Haberler

Giyemedği Gelinliği Tabutuna Sarıldı

Güncelleme:

Trafik kazasında ölen genç kadın giyemediği gelinliği ile son yolculuğuna uğurlandı.

Erzurum'da trafik kazasında ölen 5 kişi, Sakarya'da toprağa verilirken 8 gün sonra düğünü olan 26 yaşındaki Muteber Kılıç son yolculuğuna giyemediği gelinliğin tabutunun üzerine koyulması ile yolcu edildi.

Geçtiğimiz gün Erzurum'da otomobilin devrilmesi sonucu hayatlarını kaybeden Tahsin Tekcan (57), Şehrinaz Kılıç (59), oğlu Talip (38), kızı Muteber Kılıç ve Paşa Barlı (68) Sakarya'da toprağa verildi. Cenazeler ayrı ayrı defnedilirken ölenlerden Tekcan, öğlen namazında Maltepe Mahallesi'ndeki Aksa Camii'nde düzenlenen törenin ardından Serdivan İlçe Mezalığı'nda Şehrinaz Kılıç (59), oğlu Talip (38) ve kızı Muteber Kılıç'ın cenazeleri ise Arifiye İlçesi Nehirkent Mahallesi'nde toprağa verildi.

Kazada hayatını kaybeden Muteber Kılıç'ın 10 Temmuz'da Sakarya'nın Kocaali İlçesi'nde 112 Acil Servis'te Acil Tıp Teknisyeni olarak çalışan Murat Barka ile dünya evine gireceği belirttilirken gelinliğinin tabutunun üzerine konulması yürekleri burktu. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu, ölenlerin yakınları, Muteber Kılıç'ın nişanlısı Barka, ve çok sayıda vatandaş katıldı. İkindi vakti kılınan cenaze namazının ardından anne ve iki çocuğunun cenazeleri, omuzlarda Aşağı Kirazca Orta Mahalle Mezarlığı'nda defnedildi.

Anne ve çocukları, sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title