Haberler

Girişimcilik Kursunu Tamamlayan Kursiyerler Sertifika Aldı

Şırnak’ın Silopi ilçesinde Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen girişimcilik kursunu başarı ile tamamlayan kursiyerler düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

Şırnak'ın Silopi ilçesinde Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen girişimcilik kursunu başarı ile tamamlayan kursiyerler düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

Silopi'de Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan girişimcilik kursunda sertifika heyecanı yaşandı. Kursta eğitim gören ve eğitimlerini tamamlayan kursiyerler sertifikalarını Kaymakam Ali Arıkan'ın elinden aldı. Silopi Öğretmenevi'nde düzenlenen törene Silopi Kaymakamı Ali Arıkan, AK Parti Silopi İlçe Başkanı Fatih Bilen kurum müdürleri ve bayan kursiyerler katıldı. İlçe Halk Eğitim Merkez Müdürü Murat Bilen tarafından yapılan açılış konuşmasında başarı olan bayan kursiyerlerin sertifikalarını alacaklarını söyledi. Murat Bilen, bayan kursiyerlerin girişimcilik kursuna yoğun ilgi gösterdiklerini ve ileriki zamanlarda yeni bir girişimcilik kursunu açabileceklerini kaydetti. Bilen sertifika törenine katılan herkese teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Yapılan konuşmanın ardından Silopi Kaymakamı Ali Arıkan kursta başarılı olan kursiyerlere sertifikalarını dağıttı. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Arıkan Şırnak Silopi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title