Haberler

Girişimci ve Kadın İşverenler İstanbul'da Buluşuyor

Güncelleme:

Etkinlik serisi Istanbul'da başlayıp, Dubai, Tunus, Erbil, Riyad, Amman ve Tahran ile devam edecek.

Yazar kadrosu gazetecilerin yanı sıra akademisyenler, uzmanlar, blogger'lar ve aktivistlerden oluşan ve Ortadogu baglantılı haberler yayınlayan bagımsız online günlük gazete Your Middle East'in (YME) Startup etkinliği 14 Nisan 2014 tarihinde İsvec Türkiye Başkonsoloslugu'nun İstanbul'daki görkemli mekanında ger?ekleşecek.

Ortadogu ve Güney Afrika'da teknoloji girişimcilerini ve kadın işverenleri merkezinde tutan etkinlik serisi Istanbul'da başlayıp, Dubai, Tunus, Erbil, Riyad, Amman ve Tahran ile devam edecek.

Bu seri ile Ortado?u'yu daha detaylı yakalayan bir bakış acısıyla anlatarak, imajını pozitifleştirmeyi hedefleyen YME, bunu gerçekleştirirken rahat ve eğlenceli bir ortam yakalamayı önemsiyor.

Sohbet ve söyleşi şeklinde gercekleşecek olan panelin moderatörlügünü Wrapp'ın kurucu ortaklarından ve Your Middle East'in COO'su olan Aurore Belfrage üstlenecek.

Panelde yer alan konuklar listesi olduk?a zengin:

Mobil teknoloji şirketi Pozitron'u geçtiğimiz günlerde 100 milyon dolara satan Fırat İşbecer, Google'dan Milena Djuriric, Peak Games'in kurucusu ve CEO'su Rina Onur, Arya Women kurucusu Ahu Serter ve Atomico Türkiye operasyonlarından sorumlu Naz Özertugrul ilham verici hikayelerini dinleyicilerle paylaşacaklar.

Etkinlik, genc teknoloji ve bilgisayar girişimcilerini, bu alanda dünya ?apında başarı yakalamış iyi örneklerle ve potansiyel sponsorlarla rahat ve eglenceli bir sohbet ortamında bir araya getirerek, startup şirketlere ilham vermeyi ve network imkanı sunmayı amaclıyor.

Your Middle East Startup Istanbul, 14 Nisan'da İsvec Türkiye Başkonsoloslugu'nun görkemli sarayında gercekleşecek.

Etkinlige katkı sunan sponsorlar Dell, Timurkan Capital, Monitise, NU People, Page Group ve BAL Brand'tir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Riyad Erbil Tunus Dubai Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title