Haberler

Girişimci Adayları Sertifikalarını Aldı

Afyonkarahisar'da KOSGEB tarafından düzenlenen girişimcilik eğitimine katılan 90 girişimci adayına sertifikaları verildi.

Afyonkarahisar'da KOSGEB tarafından düzenlenen girişimcilik eğitimine katılan 90 girişimci adayına sertifikaları verildi.

KOSGEB Afyonkarahisar İl Müdürlüğünün, gençlerin girişimciliğini arttırmak için düzenlediği girişimcilik eğitimleri, Afyonkarahisar'ın Büyükkalecik ve Gebeceler beldesinde düzenlendi.

Her iki beldede kursa katılan 90 girişimci adayına bitirme sertifikaları, belediye başkanlıklarında düzenlenen törenlerle verildi.

KOSGEB İl Müdürü Mustafa Çanakçı yaptığı açıklamada, KOSGEB'in girişimcilik eğitimlerine olan yoğun ilgi ve talepleri karşılamaya yönelik planlı bir şekilde faaliyetlerini titizlikle yerine getirmeye devam ettiğini ifade etti.

Özellikle kadın ve gençlerin girişimciliğe, kendi işini kurmaya yönlendirilmesinin istihdama katkı sağlayacağını dile getiren Çanakçı, " Kadın ve gençlerin ekonomiye katılma oranları arttıkça ekonomik büyümenin artacağını, sosyal ilerlemenin ivme kazanacağını ve 2023 vizyonunun altındaki ekonomik hedeflerin yakalanmasında ciddi yol kat edileceğini düşünüyorum." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Büyükkalecik Gebeceler Çanakçı Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title